2 reacties

  1. Ondertiteling zou fijn zijn 😉 , ze praten veel te snel voor mijn Duits. Mr zou der eigelijk iemand live spelen of eerder en laten ze gewoon een filmpje zien? K hoop dat je dat bad ook bij je thuis kan plaatsen en niet alleen in een eigen gebouwen ruïne.
    Ik had eigelijk gedacht dat de “puzzels” ook wat ingewikkelder waren, maar deze zag er nog vrij simpel uit.
    Maar er zijn gelukkig meerdere dingen in de uitbreiding. 😀

  2. Als EA (duitsland) echt een goede video had willen maken hadden ze dat wel gedaan: denk dat ze het ekspres doen want ze willen de komende maanden natuurlijk nog meer laten zien en nu niet alles weggeven. Helft is gewoon niet te verstaan XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *