EA NL: Vind de verstopte “De Sims 3″ pakketten!: Hint 1

ModMod heeft net de eerste hint gevonden die verwijst naar de plek waar morgen het Sims 3 pakket te vinden is:

Het eerste pakket zal woensdagochtend 26 augustus te vinden zijn in een hoofdstedelijk park van een dichter, vernoemd naar een Keulenaar. Om 8:00 kan je op de Vind de Sims 3 Twitter zien staan waar het pakket precies ligt. Succes met speuren!

Zie ook dit bericht op onze site voor alle achtergrond informatie.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

12 reacties

 1. De eerste hint is iig helemaal niet moeilijk, ik hoefde er niet eens over na te denken lol. Maar het is dus te ver weg voor mij. Wss gaan ze het alleen in grote steden in het Noorden des lands wegleggen dus ja, dat is wel jammer. Wil bv best graag zo’n kalendertje ofzo ^^

 2. Ik ga niet zoeken hoor om 800 in de ochtend: dan ben ik net wakker en zit met koffie en een sigaret deze site te updaten met nieuws als dat er is. XD
  Wel een erg leuke actie en die goodies zijn zeldzaam!!!!!! Niet makkelijk aan te komen. En ik hoop voor iedereen dat het ook in de ‘verre uithoeken’ van Nederland komt 😛

 3. ‘k ben benieuwd hoe druk ’t daar morgen gaat worden xD
  Als ik dichtbij gewoond had, zou ik wel gegaan zijn en nog een half uurtje eerder =D. Maar krijgt alleen de eerste vinder het of iedereen die het vindt(en dat ze dan na een uurtje weer weg gaan)?

 4. Een cameraatje ophangen en kijken waar ze ze vestoppen. Maar het park is groter dan ik gedacht had. Ik denk wel dat ze er meerdere verstoppen. Misschien een paket met meer erin en voor de rest allemaal kleintjes. Lijkt me wel grappig als je van ver er naar toe gaat en dat je niks vindt 😀 .(& ook een klein beetje zielig)

 5. Ik zou zeggen, ga er vast de hele nacht ronddwalen en dan zie je het vanzelf xD.. je kunt trouwens ook je hele familie meenemen en verspreiden over het park 😉

  Mij niet gezien daar; het is voor mij veel te ver natuurlijk..

 6. Weetje, ik denk niet dat ik ga, ik woon in Purmerend en heb een Vervoersbewijs voor in Nederland. Maar ik ga niet dat grootte park doorzoeken, daar gaan een tiggeljoen mensies op af nietwaar 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *