Sims 3 Wereldavonturen info pagina geupdate

Op Sims 3 Nieuws hebben we een pagina met alle feiten geplaatst wat we tot nu toe hebben gelezen in verschillende verslagen. Aangezien er op een gegeven zoveel punten bij waren gekomen werd de pagina een beetje onoverzichtelijk.

Ik heb eventjes de tijd genomen om het wat overzichtelijker te maken, al zijn al die lange zinnen gewoonweg erg vervelend om netjes neer te zetten. Maar, ik heb mijn best gedaan! Ook de Wereldavonturen screenshots en artworks pagina’s zijn nu een stuk overzichtelijker.

Klik hier om naar onze ‘Sims 3 Wereldavonturen pre-release informatie’ pagina te gaan.
Uiteraard blijven we de nieuwste feiten toevoegen op de pagina, dus houd het goed in de gaten!

6 reacties

  1. Aah ziet er weer goed uit! Staan zelfs wat dingen bij die ik nog niet wist. Geheime plekken maken 😀 al snap ik dat slangenezweren niet helemaal. Dat kun je leren, maar is geen vaardigheid :S

  2. Precies, je kan het leren maar het is geen officiele vaardigheid. Zie het als een souverniertje wat je kan leren en thuis kan laten zien. Net als dat je voorwerpen kan vinden en thuis showen aan vrienden en familie. ^_^

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *