Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Sims 3 Wereldavonturen info pagina geupdate

Op Sims 3 Nieuws hebben we een pagina met alle feiten geplaatst wat we tot nu toe hebben gelezen in verschillende verslagen. Aangezien er op een gegeven zoveel punten bij waren gekomen werd de pagina een beetje onoverzichtelijk.

Ik heb eventjes de tijd genomen om het wat overzichtelijker te maken, al zijn al die lange zinnen gewoonweg erg vervelend om netjes neer te zetten. Maar, ik heb mijn best gedaan! Ook de Wereldavonturen screenshots en artworks pagina’s zijn nu een stuk overzichtelijker.

Klik hier om naar onze ‘Sims 3 Wereldavonturen pre-release informatie’ pagina te gaan.
Uiteraard blijven we de nieuwste feiten toevoegen op de pagina, dus houd het goed in de gaten!

6 gedachtes over “Sims 3 Wereldavonturen info pagina geupdate”

  1. Patricia

    Precies, je kan het leren maar het is geen officiele vaardigheid. Zie het als een souverniertje wat je kan leren en thuis kan laten zien. Net als dat je voorwerpen kan vinden en thuis showen aan vrienden en familie. ^_^

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>