Sims 3 Nieuws zoekt nieuwe teamleden

Heb jij zin om mee te werken aan Sims 3 Nieuws?

We hebben momenteel verschillende open vacatures en wie weet ben jij wel die Simfan waar wij naar op zoek zijn voor onze steeds maar groeiende Sims 3 fansite.

Sims 3 Nieuws wordt gerund door prettig gestoorde Simfans die graag Sims 3 spelen en hun liefde voor het spel niet onder banken of stoelen steken en dat graag met andere Simfans willen delen door het brengen van nieuws, specials, verslagen, tutorials, downloads, sneak previews en veel, veel meer.

Voor ons is het belangrijk dat je een echte teamspeler bent: dat je naast je specifieke taak binnen het team ook meedenkt en meepraat over de toekomst van de site en ook zelf met allerlei ideeën komt om Sims 3 nieuws nog beter, leuker of gekker te maken. En dat je zelfstandig kunt werken maar niet vergeet dat we Sims 3 Nieuws als team maken.

Verder moet je redelijk goed de Nederlandse én Engelse taal beheersen, natuurlijk verstand hebben van het spel, niet bang zijn om soms flink de handen uit de mouwen te steken en ervaring hebben in het schrijven en posten op blogs & sites en wat HTML kennis zou meegenomen zijn.

Nou vraag je je waarschijnlijk af wat je voor al je harde werk terug kan krijgen. Onthoud dat deze website met veel plezier gemaakt wordt. Het is een website die door Simsfans gemaakt en onderhouden wordt. Wij stoppen onze tijd in Sims 3 Nieuws voor de bezoekers, elke reactie die we krijgen, elke compliment of feedback is waar wij het voor doen. Niet te vergeten de uitnodigingen naar previews of andere evenementen die EA organiseert. Vindt jij dit voldoende reden om je bij onze team aan te sluiten, wacht dan niet te lang met aanmelden voor de functie die jij wil hebben.

Voor je achter je toetsenbord kruipt en ons een reactie stuurt nog één ding: bedenk van te voren goed hoeveel tijd je ongeveer zou kunnen besteden aan meewerken aan onze site. Dat is uiteraard afhankelijk van je taak binnen het team maar al met al kost het toch vaak meer tijd dan je denkt.

Onze openstaande vacatures vindt je op onze Sims 3 Nieuws Vacatures pagina.

17 reacties

 1. Ehh dat laatste van die hint snap ik niet helemaal, maar ik ben al aan ’t schrijven :). & wijsheid komt met de jaren(en bij sommige heel vroeg)

 2. Hoe leuk het me ook zou lijken om bij mijn number one sims site iets te doen, heb ik het veel te druk met school en werk de komende maanden dat ik me nergens vast aan wil binden. Maar wie weet, als je nog ooit iemand nodig hebt en m’n school is begonnen en ’t valt allemaal mee dan zal ik ’t nog eens bekijken 😀

 3. Ik zou heel graag mee willen doen! 😀 Maar ik denk dat ik te weinig tijd heb ivm school en mijn nieuwe puppy 😀 Jammer maar helaas. Als het nog een keer gevraagt wordt, en ik ben minder druk, doe ik het misschien wel.

 4. Oke ik baal.
  Ik baal heel erg.
  Doe een opleiding Engels, ben zelf Nederlands, heb al ervaring met teamwork over het internet. Je zou zeggen dat ik aan de bak zou kunnen. Helaas staat er tussen de vacatures niet echt iets interessants.

  Ik baal nog steeds, heel erg.

 5. We hebben al flink wat sollicitaties binnen alleen nog geen (serieuse) sollicitaties wat betreft de 2 vacatures: CUSTOM CONTENT MAKER en VIDEO – MACHINIMA & BANNERMAKER maar we hopen die nog binnen te krijgen. De oproep staat ook nog maar net online. 🙂 Maar misschien kennen jullie wel iemand die daar geschikt voor is maar die onze site nog niet kent? Of misschien Engelstalig is maar die dat wel zou kunnen en willen? Maar die dan wel even erop gewezen moet worden dat er vacatures zijn?

 6. @ Soraya: je kunt altijd een OPEN SOLLICITATIE doen als je een idee hebt voor iets wat echt op S3N moet komen en waar jij wel zin in hebt. Maar nieuwe mensen aannemen en dan blijkt dat er ‘niks leuks’ voor ze te doen is vinden wij niet zo goed. Dus we vragen alleen mensen die we echt nodig hebben en die ook gewoon wat te doen hebben: of dat nu vaak is of ongeregeld.

 7. Natuurlijk moet je alleen mensen vragen die nodig zijn en er echt zin in hebben.

  Zijn er echt geen mensen meer nodig voor specials? (a) Ik ga denk ik eens flink nadenken waarmee ik het team zou aanvullen.

 8. eigenlijk wil ik best graag mar hoe moet een solicitatie eruit zien? Hiki wil je me dan een PM sturen van hoe die eruit moet te zien?
  en waar moet ik hem dan naartoe sturen?

  alsvast dank je

 9. Als je in het balkje boven op Contact klikt en dan op Contact Ons dan kom je waar je wezen moet. 🙂 Natuurlijk kan je het eerst even in word typen en later dan daar plakken. En word haalt ook gelijk de meeste typefouten eruit 😉 .
  En hoe het eruit moet zien, geen idee. Ik heb maar wat gedaan 😀

 10. We hebben al heel wat reacties gehad en 4 mensen hebben nu een email gekregen van ons om verder te babbelen: Thomas, Beautiful Dirty Rich, Kyta en Zemm. Kijk even in jullie Email boxen: kan zijn dat hij onder Spam of Onbekende Afzender binnen is gekomen.

 11. K kreeg ‘m zelf dubbel 😀 .
  Maar k denk dat CC-maker iets te moeilijk is om te vinden. Misschien iemand zoeken die verzoekjes doet?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *