Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sims 3: Is dat een vogel? Nee, dat is een Sims!

The Sims 3 World Adventures comes to life!

Foto manipulatie is zo gemakkelijk tegenwoordig, zo heeft Simoperations Sims gemengd in het echte leven met een vleugje Wereldavonturen in Nederland. Je hoeft er geen ster in te zijn, het enige wat je moet weten is waar je de juiste plaatjes vandaan haalt. Wij vonden het zo een leuk idee dat we er zelf ook een paar wilden maken, dit is het resultaat (klik op de plaatjes om ‘m te vergroten) :

(Dit idee is bedacht door: Simoperations en Simcookie)

6 gedachtes over “Sims 3: Is dat een vogel? Nee, dat is een Sims!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>