Nieuwe poll: is € 30 te veel geld voor Wereldavonturen?

Voor de komende week hebben we weer een nieuwe poll: is € 30 te veel geld voor Wereldavonturen?

Ruim een week geleden heeft een moderator op het Engelse EA forum namelijk uitgelegd waarom Sims 3 Wereldavonturen zo duur is: er zit ongeveer 10 euro aan Simpoints bij te besteden aan spullen in de Sims 3 Store. Zie ook dit bericht op onze site.

Daarom is er nu een petitie online gekomen waarin aan EA gevraagd wordt de prijs te verlagen. Of zo een petitie helpt betwijfel ik maar wat vindt jij er eigenlijk van? Is € 30 te veel geld voor Wereldavonturen?

Uitslag van onze ‘Mummies in Sims 3 Wereldavonturen?’ poll, iedereen bedankt voor het stemmen.

13 reacties

 1. Ik vinc het idd bullshit dat de prijs hoger is vanwege €10 aan simpoints, dan doe die er maar niet in. Maar toch begrijp ik het probleem niet, uitbreidingen van Sims 2 waren toch ook zo duur??

 2. Ik heb Nee gestemt. Maar als ik hier zo kijk ben ik het wel met Hiki eens. Ik vindt het dan wel te duur. Ik koop trouwens ook nooit wat in de store. Ik vindt het belachtelijk.

 3. Ik heb ook nee gestemd. Ik bedoel, die simpoints heb je gelijk in. Maar als je kijkt wat er allemaal in Wereldavonturen zit vind ik €30 echt niet te veel hoor. 😀

 4. Ik heb de eerste geen mening 😀
  Als ik het spel pas echt heb kan ik beoordelen als ik het te veel is of niet. En als EA de prijs zou gaan verlagen zou het denk ik €25 worden. En die simpoint mag denk ik van iedereen wel weg 😉

 5. Fansite eigenaren zijn bijna verplicht de uitbreidingen aan te schaffen aangezien we foto’s en info uit het spel nodig hebben.
  Ik ben nog niet echt onder de indruk van wat ik van Wereldavonturen heb gezien. Maar mischien komt dat nog.

 6. Ik zou ook 55 euro wel uitgeven aan een uitbreiding, maar hoger niet. Ik vind het wel leuk dat er simpoints bij zitten, want mijn simpoints deden het niet bij mijn spel, en dat is nog steeds niet opgelost. Ik ben al zo’
  n 2 maanden aan het mailen met EA, maar nog steeds heb ik ze niet. Ik hoop dus dat ze het bij deze uitbreiding wel doen, want ik wil die leuke kapsels hebben! 😀

  Ik vind het trouwens niet heel duur, bij de sims 2 waren de uitbreidingen eerst 45 euro, dus 30 vind ik niet veel. Ze zullen die prijs, net als bij de sims 2, wel verlagen.

 7. Ik denk dat er een kans is dat de poll binnenkort veranderd moet worden naar 40 euro ipv 30 euro.
  Enkel op de Nederlandse EA store staat een prijs van 30 euro. Op de sites van Frankrijk, Duitsland etc. staat 40 euro.
  Het lijkt mij vreemd dat alleen Nederland minder betaald. Digifan mag dan wel een verwachte prijs hebben, maar dat wil nog weinig zeggen.

  Persoonlijk hoef ik ook geen simpoints, maar ik heb niet echt het idee dat je er extra voor betaald. Sims 2 uitbreidingen waren ook 30 euro bij de release. Dus nee, ik vind het niet te duur voor een uitbreiding. Dit betekent echter niet meteen dat ik de uitbreiding het geld waard vindt. Ik heb nog een beetje mijn twijfels bij deze uitbreiding.

 8. Ik vind het te duur en zoals hiki zegt. Waarom betalen wij aan 10€ simpoints. Wij hebben daar toch niet om gevraagd. Anders zou da spel 20€ koste. 50€ zou ik nooit uitgeven aan een uitbreiding. Zelf ben ik nog steeds aan het twijfelen of de uitbreiding wel ga aanschaffen.

 9. Voor deze Poll ben ik inderdaad uitgegaan van de NL advies prijs en de prijzen die er nu staan op diverse NL en BE preorder sites. En die is inderdaad lager dan de prijzen wereldwijd.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *