Nieuwe cheats voor Sims 3 Wereldavonturen

De Duitse Simfansite Simfans heeft een interview met Jerome Collin, EA producer, online gezet: in het interview verteld Jerome dat er voor Wereldavonturen nieuwe cheats komen.

Deze nieuwe cheats zijn onder andere nodig om zelf catacombes te bouwen.

Verder verteld hij dat in theorie het mogelijk moet zijn om bijvoorbeeld de Eifeltoren in Sunset Valley te zetten maar zeker weten doet hij dat niet. Over de scooter die op de Sims 3 Wereldavonturen cover staat doet hij wat geheimzinnig.

Verder krijgt elk nieuw land zijn eigen markt: daar kun je allerlei speciale objecten als munten en goud omruilen voor nog specialere objecten.

[UPDATE] Zelf waren we niet van plan dit interview te vertalen: de belangrijkste punten zijn wel genoemd maar Erik heeft dat wel even gedaan en je kunt de vertaling lezen in de ‘meer lezen’, thanks Erik.

Vertaling van Erik:

Bespreking van de Duitse Sims-community vertegenwoordigers met Jerome Collin, EA Producer van De Sims 3 Wereldavonturen in de EA Community Lounge op de Gamescom 2009.

Sims-Community vertegenwoordigers: U heeft ons de catacomben van de piramides laten zien. We hebben het vermoeden dat dit soort gameplay erg saai is als je alleen maar denkt aan het verkennen van de catacomben. Wat zeg u?

Jerome Collin: In Wereldavonturen zijn er heel veel catacomben en andere dingen om de ontdekken. Het onderzoeken van al deze dingen vergt veel tijd. Als dat nog niet genoeg is, kunnen spelers catacomben bouwen met cheats die we bij de release bekendmaken, die kunnen ze dan uploaden in de officiële Exchange. Ook kunnen spelers dan natuurlijk catacomben van andere spelers downloaden en installeren in hun spel.

Sims-Community vertegenwoordigers: Stel, ik wil de Eiffeltoren uit de Franse toeristische bestemming in Sunset Valley bouwen, is dat mogelijk?

Jerome Collin: (lacht) De Eiffeltoren in Sunset Valley? Ik weet het niet precies. Maar theoretisch zou mogelijk zijn, maar ik wil niets beloven. Als het niet mogelijk is zullen de fans waarschijnlijk zelf met een manier komen om dit toch te doen.

Sims-Community vertegenwoordigers: We hebben een scooter op de cover gezien. Zal dit worden opgenomen in het spel?

Jerome Collin: Daar kan ik niets over zeggen, maar er zullen nieuwe voertuigen in het spel komen. Bedenk niet dat het definitief is dat er een scooter zal zijn. Ik zei niets … (lacht)

Sims-Community vertegenwoordigers: We hebben een korte presentatie van een markt gezien. Zal er op elke bestemming een markt zijn en wat zien en doen onze sims er dan?

Jerome Collin: Ja, in Egypte, Frankrijk en China is er een specifieke markt. Daar kunt u zoeken naar avontuur, maar ook proberen gouden munten en andere speciale items in te wisselen voor unieke voorwerpen die uniek zijn voor elke locatie. Bovendien krijgt men, nadat een avontuur is afgelopen, soms unieke items.

13 reacties

 1. Ik heb geprobeerd het interview te vertalen. Ik heb het vertaald met behulp van google translate en mijn kennis van de Duitse taal(kennis die ik niet heb). Het is mogelijk dat sommige dingen niet kloppen met het orgineel. Hier is mijn vertaling:

  Bespreking van de Duitse Sims-community vertegenwoordigers met Jerome Collin, EA Producer van De Sims 3 Wereldavonturen in de EA Community Lounge op de Gamescom 2009.

  Sims-Community vertegenwoordigers: U heeft ons de catacomben van de piramides laten zien. We hebben het vermoeden dat dit soort gameplay erg saai is als je alleen maar denkt aan het verkennen van de catacomben. Wat zeg u?

  Jerome Collin: In Wereldavonturen zijn er heel veel catacomben en andere dingen om de ontdekken. Het onderzoeken van al deze dingen vergt veel tijd. Als dat nog niet genoeg is, kunnen spelers catacomben bouwen met cheats die we bij de release bekendmaken, die kunnen ze dan uploaden in de officiële Exchange. Ook kunnen spelers dan natuurlijk catacomben van andere spelers downloaden en installeren in hun spel.

  Sims-Community vertegenwoordigers: Stel, ik wil de Eiffeltoren uit de Franse toeristische bestemming in Sunset Valley bouwen, is dat mogelijk?

  Jerome Collin: (lacht) De Eiffeltoren in Sunset Valley? Ik weet het niet precies. Maar theoretisch zou mogelijk zijn, maar ik wil niets beloven. Als het niet mogelijk is zullen de fans waarschijnlijk zelf met een manier komen om dit toch te doen.

  Sims-Community vertegenwoordigers: We hebben een scooter op de cover gezien. Zal dit worden opgenomen in het spel?

  Jerome Collin: Daar kan ik niets over zeggen, maar er zullen nieuwe voertuigen in het spel komen. Bedenk niet dat het definitief is dat er een scooter zal zijn. Ik zei niets … (lacht)

  Sims-Community vertegenwoordigers: We hebben een korte presentatie van een markt gezien. Zal er op elke bestemming een markt zijn en wat zien en doen onze sims er dan?

  Jerome Collin: Ja, in Egypte, Frankrijk en China is er een specifieke markt. Daar kunt u zoeken naar avontuur, maar ook proberen gouden munten en andere speciale items in te wisselen voor unieke voorwerpen die uniek zijn voor elke locatie. Bovendien krijgt men, nadat een avontuur is afgelopen, soms unieke items.

 2. ^ Iew, Hiki, doe maar niet.
  Ik vind het wel jammer dat China en Frankrijk erin zitten. Dat is zo ciché. Doe iets als Amsterdam 😀 Dat is verrassend en vrij onbekend.

 3. ik hoop niet dat er een helikopter in het spel komt dat is vet onhandig als of je van je huis naar het strand wil vliegen die 5 meter verder ligt zeg maar en dat die heli dan ook in je inventaris komt net als die auto’s nee doe mij maar een scooter of een motor maar ben benieuwd naar de nieuwe voetuigen en kleren

 4. Wat zijn de codes dan om de tombs te laten werken ik heb buydebug al maar hoe activeer je de vallen de deuren met specifike schakelaars die weten ik nu nog niet tot die tijd kan ik het niet laten werken.

  Oh de scooter kan je kopen in 1 van de werelden maar je moet wel een fietsenrek plaatsen verder ben ik geen voertuigen tegen gekomen. de scooter is wel super grappig

 5. Je moe eerst een openbare kavel zetten en daarop bouwen en dan zoeken bij kopen buyDebug daar staat die tussen. Je kan daar ook en brommer kopen en een kweenie oe coole auto.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *