Met een traantje in onze ogen nemen we afscheid

Iedereen die al een poosje rondloopt in de Nederlandse Sims Community zal even moeten slikken: op 21 september 2009 zal het officiële Sims 2 forum op slot gaan en zal iedereen naar het officiële Sims 3 forum moeten. Alle details over de sluiting vindt je in de ‘meer lezen’.

Toen ik het las moest ik meteen denken aan de allereerste keer, ergens in 2003, dat ik op het Sims 2 forum postte: volgens mij een vraag in het Technische Vragen deel. Ik heb er heel wat uren doorgebracht, ben er zelfs een korte periode moderator geweest en heb er erg leuke tijden meegemaakt en ook enorme ruzies. En veel mensen leren kennen waarvan sommige nog steeds actief zijn in de Sims community.

Wat zijn jullie leukste herinneringen aan het officiële Sims 2 forum?

Beste Simmers,

Dit forum zal binnenkort sluiten. We willen jullie allemaal van harte uitnodigen om met ons mee te verhuizen naar het nieuwe forum op www.desims3.nl / www.desims3.be. Op dit forum is het sindskort ook mogelijk om berichten te plaatsen zonder een registratie van De Sims 3. Er zijn een aantal forums waar je nog wel een gameregistratie voor nodig hebt, dit zijn de volgende forums:
– De Sims 3 Technische Vragen
– De Sims 3 Store
– Community Showcase

Dit forum zal nog tot 21 september open blijven, daarna zal het niet meer mogelijk zijn om berichten te plaatsen. Wel is het nog mogelijk de topics te bekijken.

Het zal wel mogelijk blijven om Dagboeken aan te maken, deze sectie zal blijven bestaan. Voor zover nu bekend zal het dagboeken forum als enigste ook open blijven.

Helaas is het door een vervelende bug op dit moment niet mogelijk om dagboeken aan te maken op de nieuwe De Sims 3 website, het Sims 3 team in Amerika werkt hier hard aan zodat iedereen binnenkort ook op deze site Sims (2 en 3) dagboeken kan aanmaken.

Anita – EA community manager

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

10 reacties

 1. :O Daar kan ik idd wel en traantje om laten ja. Heel erg als je dit hoort. Vele herinneringen. Toen ik nog zo klein was zat ik er al op! Wow mooie tijd toen

 2. Bye Bye

  Anja, Neldebel, Lievemax, zwartepanterin, Petra B, Praat Aapje, monique23051, dekdes, MammaSims, Babbelsim, Belli, o0loekie0o, Waxweazle, Praatjes Girl, lowyby, jolovesyouall, Ik en de sims2, kip&snif , Lyanne0, astorisselief, Moepmoep1, jessicaR , Starrats21, Babske21 , Oomsi, ajacied10, fayetjeh, illias, Waxweazle, -*-Voske-*-, wiex, wietse836, alle moderators en zelfs de oude Burgemeester, Inwe, LeeRoy, Simerica_63 , Spngtrn81, astorisselief, simba666 , de Braziliaanse spammer en al die andere die ik vergeten ben 😛

 3. Aah jaa, wat ken ik een veel mensen daarvan. En wat zijn er goede dingen uit voortgekomen. Veel goede dingen 😀

  Het sims 3 forum mist nog wat, gezelligheid, zoals dat op de sims 2 kon zijn 😛

 4. Inderdaad en nog teveel bugs daar als die domme censuur en geen dagboeken kunnen maken. 🙂 Maar ja: zelf als DB maken daar werkt: echt zo een kleine foto kan erbij: zonde van alle energie. kun je beter op een andere plek dagboeken maken of een blog beginnen.

 5. Ah nee, ik had gedacht dat het Sims 2 forum wel zou blijven bestaan. Ik bedoel, veel mensen zullen Sims 3 niet kunnen kopen om bepaalde redenen. Dan moeten ze toch nog een plek kunnen hebben om vragen te stellen over Sims 2 uitbreidingen enzo?

  De mooiste herinneringen die ik heb zijn dat ik tegelijk met een boel hele bekende mensen op het Sims 2 forum kwam. Die mensen, zoals Belli en LeeRoy heb ik allemaal zien groeien in de community. Dat was gewoon erg leuk om te zien en mee te maken.

  Hopelijk zal het Sims 3 forum net zulke mooie tijden mee geven, al moet ik ook eerlijk zeggen dat ik het nieuwe forum er stom vind uitzien. Maar goed.

  Vaarwel Sims 2 community, het ga je goed in het niets van de pixels!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *