Nieuwe sets op de Sims 3 Store – updated met 5e set

Toeval of niet? Vanochtend hadden we het in dit topic op ons forum nog over dat de Sims 3 Store deze week welk weer nieuwe spullen zou krijgen en zie … de Sims 3 Store is geupdate:

Koninklijke Woonset

41 items zijn bijgevoegd in deze set: 2400 Simpoints

Voel je een echte hoogheid met het geweldige vakmanschap van de gebroeders Bergmans. Heers over de wereld (of gewoon over je eigen huis) met de grandeur en harde hand die koningen en koninginnen niet vreemd is!

Steampunk

5 items zijn bijgevoegd in deze set: 325 Simpoints

Steampunk heeft de gouden eeuw van avonturiers die het kwaad bestreden vanaf de ruggen van hun paarden met (laser)pistolen in hun handen goed weergegeven. Met deze set breng je het wilde westen bij je thuis, mét extra technologie.

Halloweenversieringen

6 items zijn bijgevoegd in deze set: GRATIS

Richt je huis spookachtig in met deze Halloweenversieringen voor in en om het huis.

Victoriaanse Kleding

17 items zijn bijgevoegd in deze set: 950 Simpoints

Kleding & Kledinger heeft een collectie ontworpen waarmee je prima keizerrijken op kunt bouwen, of lekker aan je thee kunt nippen in de tekenkamer.

Jet Set voor Ouderen

12 items zijn bijgevoegd in deze set: 250 Simpoints

Stijl is nooit uit. Dit is een Jet Set-collectie voor Sims die het aandurven om gewaagde ontwerpen met overtuiging te dragen.

10 reacties

  1. Dat die halloween set gratis is bevalt me wel. Maar toen ik de prijs van die koninklijke set zag schrok ik. 2400 simpoints? Dat is een grapje. Na al die klachten van simsfans over de dure store maakt ea het nog duurder.(of ik moet even wat gemist hebben en dat andere sets net zo duur zijn). Ik ben niet van plan om iets te kopen.

  2. 31 oktober.

    Ooh die bovenste set lijkt me prachtig, steampunk zal geloof ik ook veel mensen blij maken en de kleren lijkem me ook best tof, al bied sims 3 nog te weinig om terug te gaan in de tijd 😛 Ik zal strakjes eens kijken wat ik er mee kan 😀 hopelijk bied het me iets om wat moois te maken.

  3. Allé de halloweenset is toch al gratis. Ik ben geen gierige. Maar toch ik vind da van die koninklijke set ter wel over. Die store is echt wel geldklopperij als ge ’t mij vraagt. Ik begrijp best dat er veel users boos zijn.

  4. In het begin kocht ik wat via de site omdat er toen weinig nieuws was, maar nu doe ik het niet meer, want inmiddels zijn er genoeg andere sites (met dank aan jullie die ze hier melden) die meer dan genoeg aan gratis variatie aan nieuwe spullen hebben.
    Wil best betalen als er echt iets bijzonders komt, maar ik denk dat het een kwestie van wachten is tot anderen met duizenden nieuwe downloads komen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *