Living Sims: het interieur magazine voor Simmers

Ook leuke tips voor het inrichten van je Sims huis in Sims 2 nodig?

Dan is het online magazine Living Sims misschien wat voor je. Het Engelstalige magazine is online door te bladeren en bevat veel tips om dat saaie huis van je Sims helemaal op te fleuren.

Op deze pagina van Living Sims vindt je alle magazines die tot nu toe gemaakt zijn en alle magazines zijn ook te downloaden.

Bron: Sims 3 Fanatics

14 reacties

  1. Wow. Dat magazine is knap ineengestoken. Er staan ook leuke finds in. Ben wel jaloers op de mooi ingerichte kamers die erin staan haha.

  2. Al die inrichtingstips en plaatjes lijken wel van Sims 2 te zijn :S. Allemaal meubels die ik nog nooit heb gezien. Of is dat ook zo? Ik zie namelijk amper verschil tussen Sims 2 en Sims 3 meubels….

  3. Bouwen WAAR? 😀
    Alleen het is meer inrichten en daar geef ik eigenlijk niet zo veel om. ALhoewel het wel een leuk blad is hoor 😉

  4. Die link boven is voor hun oude forum/magazine. Ze zijn verhuisd naar een nieuwe website, livingsims.nl. En ja, er zijn ook leuke Sims3 dingen te zien. De site is nog Engelstalig.

  5. woow zo iets moois heb ik nog nooit gezien ik wou dat onze werwld er zo uit zag maar paar mensen hebben gelijk het is van de sims 2 en ik heb sims 3 veel items heb je dan niet wel mooiere maar vernieuwd groetjes avril

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *