Interessante bouw experimenten voor Sims 3

Op de officiële Sims 3 Exchange is echt zoveel te downloaden dat het erg lastig om er iets te vinden dat echt baanbrekend, in ieder geval wat bouwen betreft dan. Maar een van de Simmers die echt interessante bouwexperimenten doet is Ralphael Ninja: aka SimMaster Ralph.

Zijn laatste creatie is een kasteel omringd door kristallen bergwanden, hij heeft ook huizen gebouwd in de vorm van boten (ook boten in een grote glazen box), een Pirates of the Carribean lot, een vreemd laboratorium, veel kastelen en nog veel meer.

Of je Sims lekker in deze huizen kunnen wonen of dat het niet erg praktische woningen zijn moeten jullie zelf maar testen.

3 reacties

  1. Nee ik zal ze ook niet gebruiken: maar wel leuk om te zien. Misschien dat ik er 1 download voor de lol en even bekijk in het spel 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *