Sims 3 Wereldavonturen flink duurder

Een aantal fansites in Brazilie en Duitsland melden dat op preorder sites de prijs voor Sims 3 Wereldavonturen aangepast is. Tot nu stond Wereldavonturen er voor € 29,99 maar dat is nu gemiddeld € 39,99 geworden. Tot nu toe zien we voor Nederland en België nog geen prijsverandering; ook de Nederlandse EA Store geeft nog € 29,99 aan maar ik ben bang dat dat niet lang meer zal duren.

Wil je weten waar je Sims 3 Wereldavonturen al kunt bestellen kijk dan even in ons Sims 3 Wereldavonturen – preorder sites topic op ons forum.

8 reacties

 1. WAT!

  Als hij 40 euro is ga ik hem denk ik niet meer kopen. Of ze moeten er gewoon twee maken. Een met Store punten en dan 35 euro ofzo. En een zonder Store punten voor 30 euro. Ofzoiets.

  Weg met de Store!

 2. 40 euro is inderdaad een smak geld: 30 euro was redelijker geweest! Zeker als je bedenkt dat je ook zelf gewoon voor die extra Sims Store Points betaald.

 3. Dat vind ik echt stom. Zeggen ze eerst dat het echt 30 euro gaat kosten verhogen ze nog de prijs. Djeez als ze piracy echt tegen willen gaan moeten ze zulke dingen blijven doen

 4. Ik vind het echt heel erg duur :S.

  Hopelijk gaat EA snel weer normaal doen. Want als ze een beetje nadenken snappen ze wel dat ze zo heel veel klanten gaan mislopen en dus minder winst maken.

  Ik ga er mijn geld niet aan uitgeven als hij zó duur wordt!

 5. Tot nu toe heeft EA de prijs op hun eigen site (EA Store) nog niet verhoogd. Maar ik ben bang dat dat snel gaat gebeuren: alle prijzen in europe zijn meestal hetzelfde.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *