De Sims Fansites meeting

In 2006 organiseerden een aantal Nederlandstalige Sims fansites een meeting. Een avondje bowlen en gezellig eten met elkaar bleek erg goed te zijn voor de contacten onderling. Daarom wordt er dit jaar ook een meeting gehouden. In 2006 bestond Sims 3 Nieuws natuurlijk nog niet, maar dit jaar zal S3N zeker aanwezig zijn op deze fansites meeting.

De fansites meeting van dit jaar wordt op 19 september gehouden, in De Efteling. Het is jammer genoeg alleen voor teamleden van de fansites die zijn uitgenodigd. Maar ook voor de mensen die niet zijn uitgenodigd geldt: houd je ogen open voor de leuke foto’s die zeker gemaakt zullen worden!

Voor zover wij weten komen de volgende fansites naar de meeting:

SimsNetwerk | The Sims Zone | DMS2C | Simparool | Simlicious | Sims 3 Nieuws

Misschien dat er nog meer fansites komen, voor nu is het in ieder geval al een mooie opkomst.

Kom maar op, wij hebben er zin in! 😀

13 reacties

  1. Ja dat zou wel leuk zijn: maar dat vraagt wat nadenk werk want waar gaan we het over hebben? Het liefst zouden wij het over Sims 3 willen hebben met iemand van het Sims 3 Team erbij. Of willen ‘jullie’ een gewone chat? Gewoon even een paar uurtjes babbelen met elkaar in een chat? Met andere woorden: we denken er wel aan maar voor nu geen concrete ideeën nog 😉

  2. Er zullen hoogstwaarschijnlijk meerdere mensen van fansites zijn uitgenodigd. Maar deze fansites waren tot nu toe de enige die zeker weten komen. ^_^

    @ ConnorJack: maybe they have dutch team members. S3N could’ve been in English and still have dutch team members. So it doesn’t matter what domain name you have I guess. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *