EA NL: Adviesprijs voor Sims 3 Wereldavonturen €34,99

Ik was ons Sims 3 Wereldavonturen – preorder sites topic aan het updaten en werd toch een beetje gek van al die grote prijsverschillen voor Sims 3 Wereldavonturen (€26,99 tot €39,99) en ik heb dus EA Nederland gevraagd of de adviesprijs voor Sims 3 Wereldavonturen al bekend is. Dit is het antwoord wat ik kreeg:

De adviesprijs van De Sims 3 Wereldavonturen in Nederland en België is op dit moment €34,99. De prijs in de EA Store is onjuist en zal z.s.m. worden aangepast.

We hebben het hier op S3N al regelmatig gehad over hoeveel Sims 3 Wereldavonturen zou gaan kosten vooral omdat in andere Europese landen de prijs vaak al op maar liefst €39,99 staat. Ik heb zo een vermoeden dat de €34,99 ook voor ons nog wel €39,99 gaat worden.

20 reacties

 1. Ik ben bang dat hoe duur die ook wordt S3N teamleden hem wel zullen MOETEN kopen anders kunnen we geen guides maar maken en jullie helpen, etc etc etc 🙂 De tijd dat fansites nog wel eens een exemplaar kregen ligt ver achter ons jammergenoeg.

 2. @ hiki: jammer dat ze geen exemplaar opsturen naar jullie team. Jullie zijn als fansites idd verplicht om het te kopen. Ik ga eerst de reviews afwachten en kijken of het mn geld waard is.

 3. @ Sara: ben blij dat we alleen Sims 3 doen en niet al die andere games ook: als Sims Animals en Racing enzo: daar zou ik absoluut geen geld voor hebben om die ook nog te kopen.

  ik heb zo een vermoeden dat als volgende week meer bekend wordt gemaakt over China meer mensen weer gaan roepen: ik ga hem toch maar kopen XD

 4. Ja ik ben ook wel teleurgesteld in EA Nederland. Wij fansites zorgen voor een gigantische hoop gratis reclame voor hun games. Daar mag best wel iets tegenover staan.
  We krijgen dan wel een uitnodiging voor (enigzins) vroege presentaties, maar in princpe is dat ook weer promotie voor ze.

 5. Snooty: heb jij vroeger ooit wel eens wat gehad? Ik kan me herinneren dat we bij Simparool ooit nog wel eens wat kregen maar dat was voor uitkomen Sims 2 volgens mij dus echt lang geleden. Maar je hebt wel gelijk: wij zorgen voor veel gratis publiciteit. Aan de andere kant: als wij maar 1 of 2 exemplaren krijgen komt er weer gedoe over wie ze krijgt van het team ROFL

 6. Is wel jammer dat het spel alweer duurder is geworden. En het zou inderdaad een beetje oneerlijk tegenover andere landen zijn als Sims 3 Wereldavonturen hier goedkoper zou zijn, dus waarschijnlijk wordt hij wel 40 euro… helaas.

  Nu is het nog een leuk cadeautje voor kerst ofzo, maar als het steeds maar duurder wordt is het misschien te duur als kerstcadeau.

 7. Wij doen niet zo aan kerst. Ik krijg altijd wel 4 of 5 cadeautjes maar ook weer niet van 40 euro!!! Ik had het al aan m’n moeder gevraagd of ik hem voor kerst zou mogen (toen ik het vroeg was hij nog 29,95) toen mocht het, maar is denk als ik het nu ga vragen dat het dan niet zou mogen :(. Jammer, dan moet ik toch zelf sparen.

  Groetjes R.

 8. Hmm. Ik moet misschien geen url plaatsen.
  In ieder geval 😛 Voor de 3e keer 😛

  Ik heb hem bij 12game punt com gepre-orderd. Daar is hij € 25.
  Dus mocht hij ooit € 40 worden, heb ik € 15 bespaard 😀

 9. Denk dat winkels wel het recht hebben om later prijzen aan te passen? Geen idee eigenlijk: was wel zo bij bol.com met Sims 3 dacht ik :S

 10. Vind het ook jammer dat het spel toch weer 5 euro duurder wordt, liever geen simpoints die ik toch niet gebruik. Bespaart me weer 10 euro.

  @Edwin, je berichten werden gemarkeerd als spam. Ze zijn nu gewoon te zien! 🙂 Ik heb ze nu goedgekeurd omdat ik denk dat je geen medewerker bent van 12games om die site hier te promoten dmv spam, am I right? 😛

 11. Ik ga hem zeker kopen (hoe duur die ook is). Mij lijkt het een mooie uitbreiding.

  ANDERS KUN JE WACHTEN TOT MEDIAMARKT WEER ZIJN AANBIEDING HEEFT.

  EEN KEER KOSTEN DE SIMS 3 NA 9e DAAR 25 EURO OFZO:)

 12. Hiki, tot ‘Op Reis’ kregen de fansites die uitbreidingen gratis opgestuurd. Van Vrije Tijd kregen we enkel de download, maar daarna was het over. Appartementen heb ik zeker niet gehad.

 13. Yeeeeeejjjhhh , ik mag hem toch voor kerst 😀
  M’n moeder weet dat ik helemaal Sims verslaafd ben,
  dus heeft ze toegezecht dat ik hem mag 😀

  Groetjes.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *