Prima Games blog: Sunset Valley of Riverview? [UPDATED]

Prima Games maakt de officiële Games guides voor Sims 3 en gisteren is er een nieuw artikel online verschenen over de verschillen tussen Sunset Valley en Riverview. Nieuws bevat het artikel niet maar er wordt wel een uitgebreider artikel aangekondigd (The Sims 3: Neighborhood Resource & Map Pack) dat wel eens leuke informatie kan bevatten als je De Sims 3 Prima Guide niet hebt.

Voor Wereldavonturen is Prima Games ook bezig met een guide: persoonlijk hoop ik dat in deze nieuwe guide ook Riverview uitgebreid besproken gaat worden want dat ontbrak toch wel in de eerste Sims 3 Guide. Zie verder ook deze berichten op onze site over deze guides.

Wat betreft ‘Verzamelen’ in Sims 3 dan is onze Verzamel gids – Metalen, Meteorieten, Edelstenen, Insecten, Vlinders een echte aanrader.

[UPDATE] Prima games heeft inmiddels 2 nieuwe Sims 3 EGuides online gezet:

The Sims 3: Neighborhood Resource & Map Pack – verkrijgbaar vanaf 25 September 2009 – $9.99 – 140 pagina’s

The Sims 3: Lifetime Wishes – verkrijgbaar vanaf 10 Oktober 2009 – $9.99 – ?? pagina’s

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

4 reacties

  1. Hiki of een andere? Wanneer komt het maken van tombes in het nederlands op de sism 3 site of misschien hier want me engels is echt slecht. Hopelijk komt het snel

  2. Op de officiële Nederlandse Sims 3 site pas halverwege volgende week zei EA Nederland: hier komt het al dit weekend: Patricia is of gaat vertalen en zal dat online zetten. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *