Officiële Sims 3 forum geteisterd door bugs

Het lijkt erop dat het officiële Sims 3 forum steeds meer last heeft van bugs, hadden we in het begin problemen met de censuur instellingen (waardoor zelfs de meest simpele woorden veranderde in *********) en de bug dat er geen dagboeken konden worden gemaakt nu lijken er nog meer bugs te zijn die maar niet opgelost kunnen worden.

Veel leden en ook moderators kunnen soms dagenlang niet inloggen, door de vele errors kan er geregeld helemaal niet gepost worden en als je dan post gaan de posts ‘vliegen’.

Laten we hopen dat deze bugs en errors snel opgelost worden: volgende week gaat het oude officiële Sims 2 forum op slot en dan gaat een grote groep Simfans natuurlijk naar het officiële Sims 3 forum.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

6 reacties

 1. Ik zit er eigenlijk maar weinig maar een ander iets viel me wel op: ik kreeg altijd enkele vrienden verzoeken per week: nu al 2 weken niks meer. Das toch wel vreemd 😛

 2. is inderdaad best maf en de enige sims3sitevriend (wat een woord) is Dancii en die andere 4 gewoon van hier

  maar sinds die vliegen bug weg is krijg ik juist meer errors

 3. Ik heb een heel groot probleem !

  Steeds als ik de sims opstart doet die het wel gewoon, maar als ik dan een familie heb opgestart en klik op iets, dan verschijnt er een taxy of auto en die staat dan midden op het gras en dan beweegt die niet.
  dus ik kan niet spelen ermee
  help me alsjeblieft ??

  Alvast bedankt, Jorren

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *