Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Gidsen en Nieuws

Carl’s Guides voor Sims 3

Gisteren hebben we nog bericht over 2 nieuwe guides voor Sims 3 die Prima Games gaat uitgeven. Eén daarvan is een Levenswensen Guide. Snooty Sims heeft een veel goedkopere oplossing, scheelt je 10 dollar, namelijk: de zeer uitgebreide Carl’s Lifetime Wishes Guide.

Carl’s Guides zijn weliswaar in het Engels maar dat zijn de Prima Guides ook.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>