Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Het leven van 2 zwervers in Sims 3 – update

Er is veel aandacht geweest op het internet voor de dagboeken van Alice en Kev, 2 zwervers die in het spel proberen te overleven, niet alleen op Sim fansites maar ook op allerlei ‘gewone’ sites en uiteraard in deze berichten op onze site.

Na een korte onderbreking is Robin Burkinshaw vandaag weer begonnen met nieuwe afleveringen van deze ‘zwervers’ dagboeken.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>