OFF TOPIC: Videogame-karakters komen tot leven…

Deze post heeft eigenlijk niets te maken met De Sims 3, maar is zo leuk en ook mooi gedaan dat we er even aandacht aan moeten besteden.

In twee delen zien we wat er gebeurt als Videogame Karakters tot leven komen. Denk niet dat er De Sims karakters in voor komen, maar stel je maar eens voor dat je opeens Mevrouw Rimpelbil (met handtasje) tegenkomt. Of dat Cora van de Kerkhof opeens naast je staat als je in de supermarkt boodschappen aan het doen bent.

Veel plezier.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Offtopic

7 reacties

  1. Ja LOL heb hem al 3 keer bekeken: blijft fun: je ziet steeds weer andere games karakters ook: zelfs uit erg oude games of golf games XD

  2. Inderdaad erg leuk. Ik had hem al gezien voordat deze post online kwam maar hij blijft leuk. Als je soms goed kijkt zie je dat dit is opgenomen in België. Kijk maar naar kentekens van auto’s, reclameborden en nog een paar dingen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *