Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Wereldavonturen

De Sims 3 Wereldavonturen: China trailer NL versie

8 gedachtes over “De Sims 3 Wereldavonturen: China trailer NL versie”

  1. Erik

    Dat laatste stukje vanaf 1 minuut is geen China, maar Frankrijk. Of het moet zo zijn dat de eiffeltoren naar China is verplaats zonder dat ik er iets van weet. Kijk maar vanaf 1.00 minuut naar de achtergrond.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>