S3N Tutorial: Meshes voor de Sims 3 [UPDATED]

Kyta heeft weer een erg handige en uitgebreide tutorial online gezet voor iedereen die zelf allerlei spullen wil gaan maken voor Sims 3:

S3N Tutorial: Meshes voor de Sims 3

Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je meshes kunt maken met als voorbeeld een tafel.

Let wel op: het is geen klusje wat je zo even doet: het vergt veel tijd en oefening. In de tutorial vindt je aan het eind een link naar een topic waar je al je vragen over Meshes maken voor Sims 3 kwijt kunt.

Al eerder heeft Kyta een aantal andere goede tutorials online gezet, je vindt ze allemaal in ons ‘Sims 3: cheats, tips & tricks, tutorials & guides forum‘.

Met dank aan Mod the Sims en de leden daar, voor de programma’s en alle hulp!

[UPDATE] Je vindt de guide nu ook op onze Tutorials pagina.

[UPDATE] Meshes voor de Sims 3 –Tutorial– TSR Workhop aanvulling.

6 reacties

  1. Wauw. Eindelijk eens een Nederlandse tutorial. Ik heb de tutorial nog niet gelezen maar als ik die andere tutorials lees dan zal deze ook wel erg goed zijn.

  2. O handig, de meeste van deze programma’s ken ik al, meshen kan ik ook al, want dat deed ik ook voor De Sims 2, maar ja, volgens mij is dit ietsie lastiger 😉

  3. Het is inderdaad een stuk lastiger: Kyta en Zemm hebben hard hun best gedaan om het onder de knie te krijgen: daarom deze guide ook voor iedereen: is wat beter dan het zelf allemaal uitzoeken. Alhoewel het zelf doen en proberen en testen natuurlijk wel nodig blijft!

  4. Jammer dat EA niet zoals destijds in Sims 1 op hun site een Sims Art Studio programma publiceerde, waarmee je in elk geval simpel je eigen schilderijtjes kon maken.
    Top voor degenen die in Sims 3 de ingewikkelde methode bestuderen en ons allemaal nieuwe dingen laten zien.

    In tegenstelling tot de 100% geld kostende EA Store vind ik daarom een site als The Sim Resource acceptabel dat ze voor een aantal van hun producten wel wat vragen, dat mag best, maar ze geven ook genoeg freebies, dus voor een site als de TSR heb ik zeker wel waardering.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *