Wie zijn die artiesten uit Sims 3 Wereldavonturen?

Toen gisteren de lijst online kwam met alle nieuwe artiesten die in Sims 3 Wereldavonturen te horen zullen zijn (zie dit bericht op onze site) kende ik, en vele met mij als ik het zo her en der lees, de namen en de songs niet.

Daarom op deze mooie woensdagmiddag wat links naar de clips van deze artiesten: uiteraard worden de liedjes straks in het Simlish gezongen. Twee heb ik helaas niet zo snel kunnen vinden: misschien jullie wel?

  • LeAnn Rimes – “You’ve Ruined Me”
  • Broken Hearts Club – “Na Na Na”

4 reacties

  1. Nou, ik heb eens even gezocht met google en ik heb geen woord gevonden over die songs die Hiki niet heeft gevonden. Het is mogelijk dat deze nummers erg nieuw zijn en dat EA de titels als eerste heeft vrij gegeven.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *