28 Oktober: Sims 3 Wereldavonturen ‘exclusive hands-on’ in UK

Al eerder hebben we in dit bericht al gemeld dat er op Donderdag 29 Oktober in Londen een presentatie plaatsvind van de eerste uitbreiding voor De Sims 3 voor pers en fansites. Maar deze presentatie is een onderdeel van een presentatie van meerdere EA games dus veel informatie zal er niet echt vandaan komen.

Daarom heeft EA UK een extra dag georganiseerd en wel op Woensdag 28 Oktober in Reading- Engeland: Simsfans kunnen via dit topic op het EA UK forum een PM sturen over wat hun Sims straks gaan doen in Wereldavonturen en 10 simsfans kunnen dan uitgenodigd worden voor deze ‘exclusive hands-on’ die een hele middag duurt. De 10 winnaars moeten wel een ‘non-disclosure agreement’ tekenen dus wat er aan verslagen komt?

Alleen voor Simsfans die in Engeland wonen dus maar bij presentaties van De Sims 3 voor de release kwamen er al snel vanuit EA UK verslagen en screens & video’s online. En net als toen vindt je die dan hier op Sims 3 Nieuws.

In Nederland zal er geen presentatie plaatsvinden van De Sims 3 Wereldavonturen wat natuurlijk erg jammer is. Maar misschien veranderd EA NL nog van gedachte?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *