Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

Sims 3 Wereldavonturen presentatie in Londen

Het lijkt erop dat het eind Oktober en begin November erg druk gaat worden met nieuws over Sims 3 Wereldavonturen. Niet alleen is Patricia voor Sims 3 Nieuws op 29 en 30 Oktober in Amerika om de eerste uitbreiding voor Sims 3 te bekijken maar op 29 Oktober zal er ook een Sims 3 Wereldavonturen presentatie zijn in Londen – Engeland. Dat meldt Simoperations op zijn Twitter.

Voor nu is het onduidelijk of er een EA Producer van de Sims Studio naar Europa komt en meerdere Europese landen aandoet, ook Nederland dus, maar we zodra we meer weten meldden we dat uiteraard.

[UPDATE] Voor Sims 3 Wereldavonturen zal er geen EA Producer naar Nederland komen, dat meldt EA Nederland ons. Verder lezen we op Twitter dat de presentatie in Londen een onderdeel is van een gameplay dag waarbij ook meer games te zien zullen zijn en zal er ook geen Sims Producer daar aanwezig zijn.

5 gedachtes over “Sims 3 Wereldavonturen presentatie in Londen”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>