EA NL: Exclusief extra spelmateriaal voor De Sims 3 Wereldavonturen en SimPoints als bonus!

Van de officiële Nederlandse Sims 3 site. Met dank aan Erik voor de tip.

Exclusief extra spelmateriaal voor De Sims 3 Wereldavonturen en SimPoints* als bonus!

Ontvang exclusief extra spelmateriaal en SimPoints als bonus door de game De Sims 3 Wereldavonturen te registreren!
Registreer jouw versie van De Sims 3 Wereldavonturen en meld je aan bij www.desims3.nl of .be om een exclusieve avonturenschat te downloaden voor je Sims. Bovendien zul je 1.000 SimPoints ontvangen, waarmee je spullen kunt kopen in De Sims 3 Store.

De Avonturenschatset bestaat uit exclusieve hints en aanwijzingen voor avonturen.
Je ontvangt gratis een avonturenschat nadat je je game online geregistreerd hebt! Stoom je Sims klaar voor het grote avontuur met de avonturenschat die je kunt downloaden. Ontrafel de geheimen van tomben, catacomben en grotten met behulp van mysterieuze kaarten. Richt de huizen van je Sims in met exotische Egyptische meubels, Chinese decoraties en meer!

Ontvang 1.000 SimPoints, waarmee je je game met allerlei voorwerpen die in De Sims 3 Store beschikbaar zijn kunt uitbreiden.
In De Sims 3 Store vind je honderden nieuwe voorwerpen die je kunt downloaden voor je game. In De Sims 3 Store vind je verschillende nieuwe outfits, kapsels, meubels, decoraties en bouwmaterialen om het uiterlijk van je Sims en hun huizen op geheel nieuwe wijze vorm te geven. Verrijk de levens van je Sims met populaire sets, zoals de Steampunk-, UltraLounge- of Jet Set-set.

* SIMPOINTS HEBBEN EEN WAARDE VAN € 12 OP HET MOMENT DAT DE SIMPOINTS WORDEN TOEGEKEND. AVONTURENSCHAT EN SIMPOINTS HOREN BIJ DE VOLLEDIGE WINKELAANKOOP, EA ONLINE ACCOUNT EN PRODUCTREGISTRATIE MET SERIECODE DIE BIJGEVOEGD IS BIJ HET VOLLEDIGE DE SIMS 3 SOFTWAREPRODUCT.
INTERNETVERBINDING VEREIST. SLECHTS EEN ENKELE EA ONLINE ACCOUNT-HOUDER HEEFT HET RECHT OM DE AVONTURENSCHAT EN SIMPOINTS TE VERZILVEREN. JE MOET AKKOORD GAAN MET DE DE SIMS 3 STORE OVEREENKOMST VOOR DIGITALE DIENSTEN OM DE SIMPOINTS IN ONTVANGST TE MOGEN NEMEN. SIMPOINTS KUNNEN IN DE SIMS 3 STORE INGEWISSELD WORDEN VOOR VIRTUELE VOORWERPEN. SIMPOINTS KUNNEN NIET OVERGEDRAGEN WORDEN EN ZIJN NIET IN TE WISSELEN VOOR GELD.

1 reactie

  1. Ha ha, dit werkt niet echt hoor. Of ze maken het in elk geval zo moeilijk om die bonus punten te krijgen, dat het de meeste mensen toch niet lukt. En er is ook geen echte help-functie waar je er iets over kunt vinden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *