Problemen met NVIDIA en Sims 3 volgende week opgelost

Goed nieuws voor die Simmers die door de laatste driver update (NVIDIA video card drivers 191.07) grote problemen hadden met Sims 3 (zie ook dit bericht op onze site): de problemen worden de komende week opgelost door NVIDIA.

From NVIDIA:

“Notice to all The Sims 3 fans playing the game on Windows XP who may have downloaded version 191.07. If you are experiencing issues, please rollback your driver to version 190.62, which you can find here.

This issue will be fixed in new drivers starting next week, and we will post the updated link at that time. We sincerely apologize for the inconvenience”

SimGuruHydra

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *