Sims 3 Wereldavonturen: vertaling officiële factsheets

Enkele dagen geleden zijn op de officiële Amerikaanse Sims 3 sites 2 factsheets online gekomen, Kyta heeft ze vertaald:

De mysterieuze “Lair” Draak – In de heuvels, iets dat toezicht houd op Shang Simla, is een mysterieuze grot. Wat is daar aan de hand? Wat betekent dat? Volg de mist, om de mysterieuze draak “Lair” te vinden, die de sleutel van het mysterie van deze vergeten vallei in handen heeft.

Sims 3 Wereldavonturen: factsheet China

Ontdekkingen, De Keltische begraafplaats “Mound”is een relatief veilig graf voor nieuwe reizigers te verkennen. Zoek in de hoek van de stad – het is de grote Mound bedekt met oude en mysterieus ogende stenen. De “Faerie” thombe is lang verborgen geweest en heeft lang gewacht op verkenners om de geheimen te ontdekken en te verhullen. Ontdek het eerste deel , om toegang te krijgen tot de grote rijkdom weggestopt op het eiland.

Sims 3 Wereldavonturen: factsheet Frankrijk

Een factsheet over Egypte is er niet.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *