Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Waarschuwing voor downloaden Sims 3 Wereldavonturen

Op het internet komen steeds meer links online die verwijzen naar downloads van Sims 3 Wereldavonturen. En sinds een paar dagen zijn er ook op Youtube weer video’s / links te vinden die claimen dat je Wereldavonturen kunt downloaden.

Ik hoef jullie denk ik niet te vertellen die links niet te bezoeken: je weet nooit wat voor troep er op je computer komt te staan, en zeker als je iets gaat downloaden kun je er bijna van op aan een virus of maleware binnen te krijgen.

42 gedachtes over “Waarschuwing voor downloaden Sims 3 Wereldavonturen”

 1. hello25

  nee , geen ondersteuing van de offieciele sites. Maar er is wel veel te vinden op Torrentz. Ik heb nog nooit een virus gekregen van Torrentz ofzo maar de laatste tijd staat er veel meer troep op Torrentz . Gewoon lkkr wachten tot de officiele release datum. nog 17 dagen 😀

 2. Snateraar

  Maar downloaden doe ik sowieso toch nooit *kuch kuch*
  =D
  Ik heb wel een betrouwbare site, iemand van Simsforum uploadt spellen en die kan je dan downloaden.

 3. Sharn

  Ja ik had heb net via turrent gedaan maar die was raar bn nu bezig met anderen
  Maar de is niks gebeurd
  Aleen ik kan het niet want bn slecht in engels :$
  Dus wil iemand me helpen met hoe je hem moet insteleren en een goeddde turrent voor
  mij laat de site maar achter (A)

 4. hiki

  Tja ik heb al gehoord en screens gezien dat bij het installeren van WA het spel zo ziet dat je een illegale versie hebt en dat dan WA (legaal) er bij installeren gewoon niet lukt. Dus dan krijg je illegale op illegale versie met al het gedoe en problemen erbij! Dus spoel die illegale versies door de (virtuele) plee en koop gewoon de legale versies! 🙂

 5. sjaar

  ik weet er alles van… de orginele sims 3 had mijn vader gedownload voor me omdat het zogenaamd geld zou schelen, maar nu heb ik de uitbreiding gewoon legaal gekocht en installeert hij al niet eens, waarschijnlijk omdat de eerste versie dus gedownload is… erg fijn… dus ik sprint morgen gewoon even naar de winkel om de originele eerste versie te gaan kopen, hopelijk kan ik hem dan wel gewoon installeren en spelen.

  1. hiki

   Er zijn simmers die als ze een legale versie willen installeren op een illegale versie de boodschap krijgen: U heeft geen ‘rechtmatige’ versie (of zoiets) van Sims 3.

 6. avanson

  Die torrentz zijn gewoon goed, ik heb nog nooit een virus door iets te downloaden ervan gekregen, en ik download er best veel van (films, spullen voor de sims 3 ik koop niets in de sims3 store en heb alle spullen die er zijn). Ik heb de uitbreiding wereldavonturen ook daar vandaan en het werkt perfect, ik wilde eerst alles voor de sims3 origineel kopen maar ik heb 60 euro uitgegeven voor de sims3 en het spel is nog steeds niet voor 80 procent goed, dus ik geef er geen geld meer aan uit.

 7. Jimmy

  jongens jongens torrents zijn helemaal niet zo ingewikkeld, en je kunt sims 3 gewoon downloaden, ook het uitbreidingspakket. Ik snap wel dat jullie het liever legaal hebben omdat dat makkelijker is, maar downloaden scheelt bijna 100 euro!

 8. Mariëlle

  Ik ben ooit zo gek geweest om er *%$R%$#$ 60 euro voor uit te geven wat achteraf blijkt nu weggegooid geld was,
  tips voor de makers van de sims , zorg dat het spel het ook doet nadat je laptop gemaakt is ,
  Mijn adapter was doorgebrand en moest terug alles was weg logisch ,maar ik wou sims 3 instaleren al bij 15 % geeft de sims3 een foutmelding aan van sunset valley >___<,daar gaat je 60 euro..
  want dat spel krijg ik dus niet meer geinstaleerd op me laptop…

  Dus dan maar de illigale versie hé..

 9. Sneep

  Jongens jongens, doe toch rustig 🙂
  Torrents zijn een makkelijke weg om aan bestanden te komen, je moet alleen zorgen dat je een goede antivirus hebt geinstalleerd, aangezien de keygens nogal eens virussen bevatten! (Heb onlangs mijn pc moeten formatteren vanwege de stommiteit dat ik mijn AV uitzette tijdens een installatie XD) Let wel dat anders dan muziek en films, spellen wel degelijk illegaal zijn om te downloaden! (delen is altijd illegaal)
  Voor iedereen die op zoek is naar torrents, je moet eerst heel wat leren over goede antivirus, torrents en al het andere eromheen.

  Specifiek mijn gedachte voor de sims: (de hele franchise)
  Alle delen van de sims 1 liggen bij mij in de kast, heb toendertijd 100 gulden betaald voor alleen maar het eerste deel. Daarna heb ik besloten dat heel de sims met zijn uitbreidingen geldmelkerij was.
  Sims 2 heb ik alleen de meest gewilde legaal gekocht (Shops :D).
  Sims 3 wilde ik eerst testen voor ik er 60 euro aan zou gaan uitgeven, hij stelt me nogal teleur. Het spel lijkt wel nooit afgemaakt met zijn soms gewoonweg stomme bugs. Tevens vind ik het online shopidee verschrikkelijk, laat dan mensen een soort abbo kopen zodat ze alles automatisch binnenkrijgen en eenmalig een bedrag betalen, nu lijkt het alleen maar meer geldklopperij te worden 🙂

 10. Sneep

  Overigens is het voor Mariëlle wel legaal om het spel te downloaden geloof ik, aangezien zij al voor haar ‘rechten’ betaald heeft. World Adventures natuurlijk niet he 😛

 11. Sneep

  Dan zou deze illegaal moeten zijn vanwege de crack, denk ik?
  Want met het kopen van de software krijg jij de licentie om de software te mogen gebruiken, je mag dus ook een backup hebben lijkt mij.

 12. pim

  jongens,

  doe aub niet zo dom! je kan nooit een legale versie van sims over een illegale (gecrackte) versie van het eerste deel van sims 3 installeren.

  en als je sims 3 illegaal download, download dan gelijk een crack zodat je die melding niet meer krijgt over een niet legitieme versie van de sims.

  en over de torrents, ik doe niks anders dan downloaden via torrents, misschien is het handig als je een goede beveiliging op je pc zet in plaats van AVG of iets dergelijks.

Reacties zijn gesloten.