Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Previews, De Sims 3 Uitbreidingen, De Sims 3 Wereldavonturen, Evenementen en Meetings en Nieuws

SIMposium: Patricia’s reis door Sims 3 Wereldavonturen

Het is zover! Simposium is voorbij, iedereen is weer veilig thuis wat betekent dat de verslagen één voor één online zullen komen. Jullie zullen overstroomt worden door informatie van alle fansites die geweest zijn, zo krijgen jullie van ons ook een groot verslag, vol met informatie over de uitbreiding.

Het heeft heel eventjes geduurd, sommige konden er letterlijk niet op wachten, maar alles is af om online gezet te worden. Hopelijk lezen jullie het met dezelfde plezier als dat ik het heb geschreven. Laat je reactie achter om ons je mening te geven.

| Simposium: Patricia’s reis door Sims 3 Wereldavonturen |

Binnenkort wordt er ook een live chat gehouden met alle leden van Sims 3 Nieuws. Je kan vragen stellen over ons, de website, het forum en uiteraard ook over de Simposium en Wereldavonturen.

Hierover krijgen jullie binnenkort nog meer informatie. Geen zorgen in ieder geval, we zullen proberen om het op een gunstige dag en tijdstip te doen zodat echt iedereen er bij kan zijn.

17 gedachtes over “SIMposium: Patricia’s reis door Sims 3 Wereldavonturen”

 1. Bloos6

  Prima verslag en zo te lezen waren die twee dagen veel te kort 😉
  Ik heb nog niet alles gelezen want ik wil zelf graag dingen ontdekken als ik straks het spel in mijn bezit heb.En mocht ik dan vastlopen dan kan ik altijd nog even hier gluren om te lezen hoe iets werkt.

 2. Adoror

  Leuk verslag 😀 Alleen 😛 Twee dagen en dan dit? qua informatie is het niet zo groot xD Behalve dan dat alles schitterend, mooi en super is 😛 Ik koop hem tegen kerst denk ik wel, misschien eerder, als ik zin heb.

 3. Patricia

  Ik vind dat ik toch behoorlijk wat informatie punten heb qua spel en de world building tool. 😮 Maar ieder z’n eigen mening. Fijn dat je het in het algemeen een leuk verslag vond though. ^_^

 4. Patricia

  Lol, ik heb wel het berichtje aan Grant gericht maar eerlijk gezegd denk ik niet dat ze de verslagen echt zelf lezen. Helaas…

  Screenshots worden momenteel geupdate. Een deel is ervan gedaan, de rest wordt momenteel online gezet. Daarna gooien we de pagina’s open.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>