SIMposium: Patricia’s screens en foto’s

Tijdens het SIMposium van afgelopen week heeft Patricia, die daar ook aanwezig was, bijna 300 screens en foto’s gemaakt van het spel, het evenement zelf en de andere fans die daar aanwezig waren. Wij hebben ze nu allemaal online gezet.

| Patricia’s SIMposium screens – Klik hier / Click here |

31 reacties

 1. egt súúúpéér!!
  ik krijg door je verslagen en foto’s steeds meer zin in wa..:P
  super bedankt voor de screens en verslagen enzo 😉

 2. en ik houd van dat franse hoedje!!
  iemand moet die écht als accesoire maken!!!! 😀
  niet als haar 😛 dan heb je die saaie standaardkapsels en kan hij niet werken met downloads!

 3. Nee, Patricia heeft geen filmpje gemaakt. Dat de 2e serie screens wazig is komt doordat die met een foto toestel gemaakt zijn. De eerste 100 zijn ingame screenshots.

 4. Ow en nog iets… welk soort vis is dat wat daar op dat plaatje zwemt in china… eerste pagina? (Sorry voor zo vaak berichtjes sturen)

 5. Voor het maken van video’s moet je echt een goede camera hebben en of gamevideo’s toegstaan waren weet ik niet. Denk het niet want ik heb er geen 1 gezien of ik moet wat gemist hebben.

 6. Mooie foto’s van landschappen gemaakt.
  Ik denk dat Egypte toch mijn favoriete is!

  Ik vind die douche ding echt geweldig.
  Die grote tent is mooi!

  Top foto’s!

 7. We mochten geen filmpjes maken. Maar dan nog hadden we daar niet genoeg tijd voor. Filmpjes maken kost behoorlijk wat tijd voor mij als ik het goed wil doen, en ik had al een boel andere dingen die ik eerst wilde uitzoeken. Dus ook al mocht het had ik het waarschijnlijk niet gedaan. 🙂

  Ik heb geprobeerd een Sim te laten poseren om er een foto van te maken maar die pose is behoorlijk kort. Het is een paar Sim secondes en dan gaat die Sim weer verder. Je kan ook niet de poseer stand uitkiezen. De Sim die van jou moet poseren doet een willekeurige pose.

 8. Lol, ja als je die wil gaan gebruiken Kelvin dan wil ik dat wel doen. :-p Al zal je de enige zijn die een Patricia-Sim wil. 😉

 9. Ik heb een vraagje… al gaat het niet over WA. Je kan een steen of edelstaan laten slijpen in de sims3. maar op hoe veel verschillende manieren? ik kan hem nou in hartje laten slijpen… is er een van jullie die weet als er nog een achter aan komt??:$

 10. ^misschien moet je eens kijken in de verzamel guide hier op deze site. En even over de screens: Ze zijn erg mooi. Ik heb ze nog steeds niet allemaal bekeken. Maar mijn gedachtes over WA worden steeds beter.

 11. Zouden jullie volgende keer een doorklikbare show kunnen maken? Ik moet nu steeds één plaatje aanklikken en dan weer op vorige om weer verder te kijken….

  Maar wel mooie screens!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *