Je kunt gewoon niet zonder!

Live chat vanavond op Sims 3 Nieuws!

De chat is nu afgelopen.

Onze excuses voor de storing aan het begin van de chat maar gelukkig was die snel opgelost. Het was een gezellige en informatieve chat en er zijn heel wat vragen over Wereldavonturen beantwoord.

En omdat onze eerste chat zo leuk was beloven we jullie dat er vast nog wel een chat komt!

63 gedachtes over “Live chat vanavond op Sims 3 Nieuws!”

 1. Xelles

  @P.Dan, sure you can ^^ Maybe that Patricia knows that already, although I assume that she did not even look at the settings. If not we will check it out next week when we’re playing the review version.

 2. Patricia

  Hi P. Dan. πŸ™‚

  As far as I know and seen there are no extra options for graphics like fog and so on. For as long as I played the game I haven’t even seen fog or anything special. Except for clouds in the sky that actually move. But that’s it.

  We’ll look into it next weekend though. We will be reviewing the game so we can extra check for you. πŸ˜‰

 3. Patricia

  Als je geprobeerd heb om in te loggen in de chat kom je voor de tweede keer bij een soort van inlog scherm.

  Voer weer je Nickname in en vul in bij channel: #sims3nieuws
  Dan kom je erin als het goed is.

 4. Cheetah

  Link in comment 40 van Hiki klopt niet:

  [Link verwijderd, chat is afgelopen πŸ™‚ ]

  (subtiel anders) werkt wel. Je komt als het goed na heel even wachten direct in het chatkanaal terecht

 5. wimhuiskamp

  Is uiteindelijk toch nog goed gekomen .. vond het een erg leuke chat en heb toch nog weer veel nieuwe dingetjes gehoord .. of neer gedetailleerde antwoorden op dingen die we in grote lijnen al wisten.

  Zeker iets om vaker te doen.

 6. wimhuiskamp

  En dat is eigenlijk een goede respons in verhouding tot het aantal leden dat de site telt. Dat mogen de beheerders ook als een groot compliment voor hun werk aan de site zien. De forumleden waarderen erg wat zij allemaal doen en laten dat ook op deze manier blijken.

 7. Xelles

  Er zijn zeker 50 mensen die zich ingelogd hebben op de chat. De helft daarvan verdween ook vrijwel meteen weer. Maar met de andere helft was het uiterst gezellig, maar wellicht wel iets te veel typewerk voor Patricia ^^

 8. ModMod

  Jammer, het is me niet gelukt om mee te chatten gisteravond. Heb het ruim een half uur geprobeerd, maar kon zelfs niet hier of op het forum inloggen. Alles was helemaal blanko en kreeg steeds een of andere rare error: ‘forbidden …’ (de rest ben ik vergeten). Dus heb ik het rond 8 uur maar opgegeven. πŸ™
  Nou ja, volgende keer beter, zullen we maar zeggen. πŸ™‚ En jullie hebben het in ieder geval wel erg gezellig gehad, zo te lezen aan de na-reacties.

 9. Xelles

  Ik ben bang van niet RoSeY. Wegens problemen met onze eigen chat (er waren te veel mensen die tegelijk verbinden) hebben wij op de andere gebruikte chat geen log bij kunnen houden. We hebben een aantal kleine dingen opgeschreven maar dat is niet genoeg voor een verslag.

 10. hiki

  Een permanente chat komt er niet: de chat valt dan onder S3N en is onze verantwoordelijkheid en we zouden die dan moeten moderaten en dat wordt echt te veel werk. Je kunt altijd hier posten of op forum. Een chat is een extratje zeg maar dat we eens in de zoveel tijd doen πŸ™‚

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>