Sims 3 Wereldavonturen presentaties in Brazilië – 2

Tot aan de release van Sims 3 Wereldavonturen zijn er in Brazilië diverse presentaties van deze eerste uitbreiding voor Sims 3, zie ook dit bericht op onze site.

Connection Sims heeft van de presentatie van gisteren wat foto’s online gezet.  Het gerucht gaat dat de Braziliaanse fansites voorlopig niks mogen schrijven over deze presentaties maar dat lijkt me erg vreemd.

4 reacties

  1. Het zou inderdaad vreemd zijn dat brazillianse sites niks mogen vertellen terwijl op het SIMposium eigenlijk alles vrij is gekomen wat maar verteld & op de foto gezet kon worden. Daarbij, in Brazillie zijn iets van 4 presentaties ofzo? Hadden ze er niet 1 daarvan gewoon even in NL kunnen geven? 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *