Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store, De Sims 3 Wereldavonturen en Nieuws

De gratis spullen bij registratie Sims 3 Wereldavonturen [UPDATED]

Dit zijn de spullen die je gratis krijgt via de Sims 3 Store als je Wereldavonturen volgende week registreert:

Explorer’s Loot

Get exclusive, all-new content when you register your game! Prepare your Sims for adventure with the Explorer’s Loot download. Unlock the secrets of tombs, catacombs and caves with mysterious maps. Deck out your Sims homes with exotic Egyptian furniture, Chinese décor, and more!

Met dank aan Simsmodel voor de tip.

[UPDATE] De link naar de Avonturenschat werkt nu wel en je kunt de 15 items uit deze set nu goed bekijken.

Avonturenschat

Ontvang exclusieve, gloednieuwe content als je jouw game registreert! Ga met je Sims op zoek naar een spannende avonturenschat. Speel de geheimen van tomben, catacomben en grotten vrij met mysterieuze kaarten. Richt de huizen van je Sims in met exotische Egyptische meubels, Chinese decoraties en nog veel meer!

15 items zijn bijgevoegd in deze set

10 gedachtes over “De gratis spullen bij registratie Sims 3 Wereldavonturen [UPDATED]”

  1. wimhuiskamp

    Mooi plaatje. Nu afwachten welke dingen in de set zitten. Zitten de eifeltoren en de sfinx er ook in, of is dat deco uit het spel? Helaas kun je dat nog niet zien. Zou makkelijk zijn als je al door kon klikken en er nog een nog niet-actieve download link bij stond.

  2. wimhuiskamp

    Kijk dat vind ik nu leuk: die vliegers en shatkaarten aan de muur. Eindelijk iets meer keuze dan telkens dat ene schilderij of dat ene prijzenkastje. En die drakenlier zal daar ook wel komen (hoop ik).
    Mooie set dus.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>