Nieuwe gratis spullen op de Sims 3 Store

De Strakke Slaper
Dacht je dat strak meubilair niet binnen jouw bereik lag? Dacht je dat je nooit een strak meubelstuk zou bezitten? Zet die gedachten maar snel aan de kant, want het kan wel! Maak kennis met de Strakke Slaper. Zo strak heb je nog nooit geslapen!

De Kelderboog
Grote bogen zijn moeilijk te krijgen, zeker als ze ook nog eens duurzaam moeten zijn. De Kelderboog is een geweldige aanvulling voor elke stenen muur of ondergrondse kamers.

8 reacties

 1. 😛 hmm, der zit wat achter. Het zijn allemaal spullen die veel te maken hebben met Wereldavonturen. Mensen krijgen nu het bed, en zien dat de rest van de set in wereldavondturen zit. Mensen zien de boog, en zien dat in Wereldavonturen een vernieuwde keldertechniek zit… Dat zet dan weer aan tot kopen 😛 En ze vormen weer een reden om je te registreren, om deze dan weer te krijgen.

 2. Heeft idd alles met wereldavonturen te maken. De boog heeft francecellararch in de bestandsnaam (zag ik bij installatie gelukt).

  En ach, kopen staat vrij. Wat je gratis krijgt, hoef je niet te kopen 🙂

  Of zoals een Egyptisch gezegde luid: Een gegeven, Chinees bed moet je niet onder de kelderboog in Frankrijk zetten.

 3. lol @wimhuiskamps’ gezegde. Maar inderdaad, het begint wel op te vallen nu hoor die vrijgevigheid van EA. En dat na het ontslaan van 1200 werknemers en een behoorlijk verlies?

 4. wel weer jammer dat ze weer zoveel chineeze spulletjes tekoop en gratis in de shop plaatsen
  deze hadden gewoon bij de uitbreiding horen tezitten uitmelkers weer

 5. Echt niet persoonlijk bedoeld naar de poster hierboven hoor, maar ik wordt een beetje ziek van al die mensen die EA blijven beschuldigen van uitmelken of dat zomaar met anderen meeroepen. Soms komt het over als een kind dat niet tevreden is met één snoepje en om een tweede blijft zeuren.

  En wat is hier anders aan dan het weggeven van flippo’s om de verkoop te proberen te vergroten; of het weggeven van poppetjes bij 10 euro boodschappen om klanten te lokken.

  Ik moest het even kwijt. Als het ongepast is, verwijder deze reactie dan maar weer. Ik vind het teveel moeite om er een aparte topic van te maken met de kans op weer een eindeloze lijst van kretologie-reacties.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *