Nieuwe feature op de Sims 3 Store: je eigen verlanglijstje

De Sims 3 Store heeft een aantal nieuwe features: zo kun je vanaf nu een verlanglijstje maken van die spullen uit de Sims 3 Store die je nog graag zou willen hebben. En andere Simmers, Sinterklaas of de Kerstman kunnen jouw die spullen dan eventueel kado doen.

Je ziet de meeste opties vanzelf als je naar de Sims 3 Store gaat en even wat rond snuffelt.

5 reacties

  1. YEAHH!! Ze hebben toch geluisterd :D.. Ik heb een lange zeur brief geschreven over het feit dat je alles in een keer moest kopen en dat ik graag iets al een winkel-mandje zou willen hebben. Want ik schreef zelf wel een lijstje van wat ik zou willen en hoeveel dat is alleen kon het dan naderhand niet meer terug vinden.

    Mijn geluk kan bijna niet meer op!
    Wie weet komt Sint langs:P

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *