17 November 2009: patch voor Sims 3 met nieuwe features!

Een opvallend bericht van het Sims 3 Team op het EA UK forum: dinsdag 17 November zal Sims 3 een update krijgen – een nieuwe patch dus – zo zullen er enkele features beschikbaar komen die eigenlijk in Sims 3 Wereldavonturen thuishoren zoals Pagoda daken en het maken van kelders. Voor deze specifieke features heb je Wereldavonturen dus schijnbaar helemaal niet nodig.

Different from previous The Sims titles, Game Updates can contain full new features. For example, from November 17th there will be an update available to you even if you only own The Sims 3. When you update your game, you will get to select new features made available from The Sims 3 World Adventures such as pagoda roofs and basements, without needing to purchase the entire game.

Zodra er meer informatie beschikbaar is melden we dat uiteraard meteen.

Hi Simmers!

The release of The Sims 3 World Adventures is quickly approaching! So we wanted to take a moment to let you know about a Game Update to The Sims 3 that will be available globally from November 17th and give information on future Game Updates we’ll be working on for you.

The Sims 3 is constantly evolving and the development team is always working to provide necessary upgrades to your games. These could include updates due to driver or software changes we want to support, or it can mean full new features for you to enjoy! Game Updates can also provide you with the newest game code to ensure that you can properly use any official content you have downloaded and that you can continue to share the content you have created online.

Different from previous The Sims titles, Game Updates can contain full new features. For example, from November 17th there will be an update available to you even if you only own The Sims 3. When you update your game, you will get to select new features made available from The Sims 3 World Adventures such as pagoda roofs and basements, without needing to purchase the entire game. Keeping your game up to date will make it easier to continue sharing your content and creations with everyone.

Game Updates can come at any time and may contain whole new features, enhancements to existing features, new features available on the store or exchange – really they could be anything. When we release a Game Update we will continue to inform you of the content it will contain. You will know when there is an update available by checking the Game Updates button in the Game Launcher screen. You can set these Game Updates to be automatically installed or manually controlled through the Game Launcher.

Stay tuned for specific details on the Game Update coming from November 17th including everything it will provide.

Thanks.
The Sims 3 Development Team

7 reacties

  1. De ondersteuning door patches gaat dus meer de kant op van die, zoals die bij de grote online RPG’s is: nieuwe code, maar ook nieuwe features, aanpassingen in de hardware ondersteuning. Dat lijkt me geen verkeerde zaak. Nu nog afwachten wat de frequentie wordt. Maar ik denk dat het een enorme stap voorwaarts is.

  2. heb het wel 10 keer gelezen voor ik het postte: echt weird dat ze sommige features apart gaan uitbrengen.

    Maar ja: de 17 en 18 e zie je mij hier niet: ben ik kelders aan het bouwen ROFl

    en inderdaad: beetje als World of Warcraft patches XD

  3. Ook bij rollercoaster tycoon3 is er ooit zoiets een bepaald uitbreidingspakket voegde de optie toe om tunnels voor attracties te bouwen. Voor mensen zonder dat uitbreidingspakket of die dat uitbreidingspakket niet wouden kopen kwam er een patch beschikbaar die dat ook toevoegde.

  4. Eigenlijk vindt k ’t wel jammer, want nu kun je niet tegen je vrienden opboksen van “Kijk eens hoe gaaf” of “lekker puh” .

    ik ben niet zo iemand van “lekker puh” maar wel van “KIJK EEN HOE GAAF”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *