Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Reviews, De Sims 3 Uitbreidingen, De Sims 3 Wereldavonturen en Nieuws

De officiële nederlandse Sims 3 Wereldavonturen cover

Nu wij de Sims 3 Wereldavonturen in ons bezit hebben gaan wij natuurlijk vele screens, previews en wellicht ook nog filmpjes maken. Ik geloof dat de Nederlandse cover nog niet bekend was, dus heb hem voor de zekerheid toch maar ingescand. Ook heb ik een foto gemaakt van het doosje en de dingen die er allemaal inzitten.

30 gedachtes over “De officiële nederlandse Sims 3 Wereldavonturen cover”

 1. o0simsfreak0o

  stoer 8) ikke ook willen, super stoer maar als jullie het niet erg vinden ga ik jullie reviews pas lezen als ik sims 3 WA zelf in handen heb, want ik wil het toch allemaal zelf ontdekken, en ik het zelf ontdekt heb, tis toch niet erg hoop ik?

 2. Xelles

  Nee hoor Simsfreak 🙂 Ik denk sowieso dat wij niet echt geheimen prijs zullen geven. Je hebt natuurlijk al een berg informatie.. En om daar nou nog meer aan nieuws aan toe te voegen is niet goed voor je eigen spelervaring 🙂

 3. hiki

  Ze kwamen gistermiddag erg laat binnen bij EA: Xelles moest erop wachten. Ze zijn wel verstuurd: sommige NL sites hebben ze al binnen vandaag. Wij waren ongeduldig en hadden gevraagd of we het recensie exemplaar konden ophalen.

 4. Rachel

  Heeey allenmaal!
  Ik had een vraag, Missgrien dom hoor!
  maar ik wil deze Sims SUPPER GRAAR kopen,
  Maar is dit een vervolg op een anderen sims?

  En weten jullie dat van De Sims 3 Luxe Accessoires ??

  Kunnen jullie mij alsjebliefd helpen!?

  Xxx Rachel

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>