De officiële nederlandse Sims 3 Wereldavonturen cover

Nu wij de Sims 3 Wereldavonturen in ons bezit hebben gaan wij natuurlijk vele screens, previews en wellicht ook nog filmpjes maken. Ik geloof dat de Nederlandse cover nog niet bekend was, dus heb hem voor de zekerheid toch maar ingescand. Ook heb ik een foto gemaakt van het doosje en de dingen die er allemaal inzitten.

30 reacties

 1. Haal je cadeau op: een avonturenschat en voor €12,- aan simpoints wanneer je je registreert.! Dus dat betekend een avonturenschat 🙂

 2. Eindelijk zijn schijfjes het zelfde als in de US! Bij sims2 uitbreidingspaketten hadden ze inde US kleurrijke schijfjes met sims er op en Nederland enkel saaie schijfjes!

 3. Het is een review exemplaar ElenniaSim. Sommige fansites krijgen die van EA games zodat ze een review van het spel kunnen maken. Wij zullen dat dus ook doen.

 4. stoer 8) ikke ook willen, super stoer maar als jullie het niet erg vinden ga ik jullie reviews pas lezen als ik sims 3 WA zelf in handen heb, want ik wil het toch allemaal zelf ontdekken, en ik het zelf ontdekt heb, tis toch niet erg hoop ik?

 5. Nee hoor Simsfreak 🙂 Ik denk sowieso dat wij niet echt geheimen prijs zullen geven. Je hebt natuurlijk al een berg informatie.. En om daar nou nog meer aan nieuws aan toe te voegen is niet goed voor je eigen spelervaring 🙂

 6. Sweet!

  Question: Can I choose the language(English) when I install the game?

  ‘cuz I’m in Holland right now and I saw the language listed on the cover is only Ducth

  1. WA is not for sale here in Holland yet. And yes: WA will install in the language you choose. I even think it automatically installs in the language you installed Sims 3 in.

 7. Thanks hiki, I just freaked out when I saw the language printed on the cover from the picture 😉

  anyways, can’t wait to have it in my hand! LOL

 8. Ik vind wel fijn dat er nou ook een hoesje van Nederland opstaat, ik kan wel Engels maar niet erg goed dus dit is de uitkomst:)

 9. that’s ok, I will try to figure it out, google translate is now my new best friend 🙂

  the thing is I think I am gonna stay in Holland for a little while and cannot wait to play the game ^-^

 10. Ze kwamen gistermiddag erg laat binnen bij EA: Xelles moest erop wachten. Ze zijn wel verstuurd: sommige NL sites hebben ze al binnen vandaag. Wij waren ongeduldig en hadden gevraagd of we het recensie exemplaar konden ophalen.

 11. Heeey allenmaal!
  Ik had een vraag, Missgrien dom hoor!
  maar ik wil deze Sims SUPPER GRAAR kopen,
  Maar is dit een vervolg op een anderen sims?

  En weten jullie dat van De Sims 3 Luxe Accessoires ??

  Kunnen jullie mij alsjebliefd helpen!?

  Xxx Rachel

 12. ik wil de sims 3 wereldavontuur maar ik sta al drie uur op een mailtje van markplaats te wachten wat nu ik wil hem vandaag hebben ik heb niets voor niets gespaard

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *