Je kunt gewoon niet zonder!

S3N’s Wereldavonturen review: Gameplay video – HD

Omdat er veel wordt gevraagd naar videobeelden van De Sims 3 Wereldavonturen hebben wij een gameplay video gemaakt. Ik laat daarin zien hoe het ongeveer in zijn werk gaat als je een tombe bezoekt en ook laat ik nog een aantal andere leuke dingen zien.

Let er wel op dat er dingen in voor kunnen komen die je liever zelf wilt ontdekken. Ik heb geprobeerd de grote geheimen en dergelijke niet te tonen.

27 gedachtes over “S3N’s Wereldavonturen review: Gameplay video – HD”

  1. ModMod

    Ziet er leuk uit de video! hihihi, ik kreeg helemaal zo’n angstig gevoel in mijn eigen maag, toen dat simmetje in China in dat muurgat zat te voelen. Diepgewortelde jeugdangsten, denk ik šŸ™‚

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>