Sims 3 Wereldavonturen: het zit wel goed met je downloads?

Snooty Sims heeft ook een recensie exemplaar gekregen van Wereldavonturen en het eerste wat hij gedaan heeft is kijken of alle downloads nog werken. Het lijkt erop dat de Custom Content van fansites, dus ook onze S3N Downloads, blijft werken maar dat vele mods niet meer werken.

World Adventures and mods
After installing World Adventures, I first checked if custom content was still working. Objects, skins and clothes all still seem to be working. Mods however is a different story. For example my buyable Life Fruit stopped working as well as several others. Censorpatch still works though, but it’s clear that a lot of mods will need to be updated.

We zullen proberen het zelf ook nog even te controleren als een aantal leden van het S3N team vanmiddag samen Wereldavonturen gaan spelen. Zelf ga ik morgen, voor de zekerheid, al mijn downloads uit het spel halen en een backup maken. Dinsdag komt er namelijk een grote patch voor Sims 3 (zie dit bericht op onze site) en met de vorige patch had ik wat problemen door de resource.cfg.

12 reacties

 1. Fijn, want ik speel altijd zonder cheats en mods. De enige cheats die ik gebruik zijn die bij het bouwen van een leeg huis. Verder gebruik ik maar heel weinig CC, dus een paar patterns en wat S3N downloads. Ik zal dus wel weinig probleempjes hebben.

 2. Het enige waar ik me altijd druk om maak bij patches en uitbreidingen / packs is of mijn families niet verdwijnen: maar ik ga er vanuit dat dat goed gaat.

 3. gelukkig gebruik ik geen mods omdat ik bang ben dat sims dan gaat crashen :lol ik back-up het sims mapje altijd na het spelen, geen idee waarom maar dat gaat automatisch xD, ik hoop wel dat de downloads dan nog steeds werken :mryellow:

 4. Nee, ik gebruik ook nooit geen mods! Lijkt me eerlijk gezegd ook niet veel aan. Ik heb het spel het liefst zo standaard mogelijk!:D

 5. ^dat is een dubbele ontkenning, dus dat betekend dat je wel mods gebruikt ookal zeg je daarna dat je het zo standaars mogelijk wil houden.

  ik gebruik trouwens ook nooit mods ik vind cheats al meer dan genoeg

 6. Mods werken niet na installeren van Wereldavonturen, ook al doe je de betreffende onderdelen in de mappen onder mods, ze worden gewoon niet herkend.
  Het lijkt alsof er nieuwe mods moeten worden gemaakt voor de combinatie Sims en Wereldavonturen.
  Bij bv. Sims 1 was het allemaal anders en simpeler de mods blijven erin ook al doe je alle uitbreidingen erbij.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *