Meer officiële details over Sims 3 Creëer een Wereld-tool – BETA

De officiële Sims 3 site heeft op deze pagina wat meer details online gezet over de tool om zelf buurten te maken voor Sims 3. De tool zal ergens in December te downloaden zijn, zie verder ook ons Sims 3 Creëer een Wereld tool – BETA forum.

De Sims™ 3 Creëer een Wereld-tool – BETA

Creëer je eigen werelden voor De Sims 3

De macht om werelden te scheppen ligt in jouw handen! Creëer unieke nieuwe werelden met behulp van de De Sims™ 3 Creëer een Wereld-tool – BETA en deel deze online met anderen. Download deze tool nu gratis en kruip in de huid van het team van ontwikkelaars van De Sims 3, door dezelfde hulpmiddelen te gebruiken als het team heeft gebruikt om werelden en steden te bouwen voor De Sims 3. Ontwerp en bouw volledige werelden voor je Sims, of gebruik de kant-en-klare terreinen van Sunset Valley of Riverview als basis voor je creaties. Laat je creativiteit de vrije loop en deel je creaties online via De Sims 3 Uitwisseling.

KENMERKEN

– Ontwerp complete werelden voor je Sims en kies terreinpatronen en wegen voor het plaatsen van kavels, planten en accenten in de buurt, zoals watertorens en vuurtorens.
– Begin met een leeg canvas, of bewerk het terrein dat al gevormd is als de basis voor Sunset Valley of Riverview.
– Gevorderde ontwerpers kunnen echt helemaal los gaan met hun creaties en ontwerpen uit Photoshop en andere grafische programma’s importeren.
– Breid je landschap- en bouwmogelijkheden uit met De Sims 3 Creëer een Wereld-tool – BETA, het uitbreidingspakket De Sims 3 Wereldavonturen of voorwerpen uit De Sims 3 Store.
– Deel je werelden via De Sims 3 Uitwisseling.

28 reacties

 1. Nee dat hebben ze volgens mij gedaan omdat anders het menu uitrekt. De Sims 3 Creëer een Wereld-tool. Is nog steeds de echte naam. ik vraag me eigenlijk af war hij te downloaden is. Er staat dat je hem NU al kunt downloaden

 2. Inderdaad Rens, dat wilde ik ook al zeggen. Ben benieuwd of je die tool inderdaad nu al kan downloaden, en zo niet, wat de release is.

 3. Eigenlijk bedoelde ik de exactie releasedatum. Dus bijvoorbeeld 19 december(dit is een voorbeeld, dus niet de exacte release). Maar ik vind het al helemaal top dat er nu wat nieuwe NL informatie is over deze tool. En dat ”download nu” maakt het alleen maar spannender. 😀

 4. Het wordt in ieder geval niet perse een donderdag want de tool is te downloaden. Ik gok net voor Kerst: ze zullen (hopelijk) wel druk zijn met patch voor WA! 😛

 5. op welke naam moet je dan zoeken want als ik op google MEW intiep krijg ik allemaal dingen die niet eens met de sims 3 te maken hebben maar hoe moet je het dan downloaden???

 6. iedereen zegt dat hij vandaag uitkomt maar volgens mij komt hij vandaag helemaal niet uit want er staat nogsteeds binnenkort.
  wil niet lastig zijn ofzo

  1. Dat heeft de Duitse EA gezegd op hun Facebook pagina: een officiële bron maar wel de enige bron. Ik heb ook mijn twijfels maar de dag is nog lang. Wie weet komt hij pas na 15.00 uur als EA US begint met de werkdag?

  1. Wil je een beetje op je taal letten! En het kan dat de officiële site niet werkt: ik heb ook problemen met downloaden andere dingen.

 7. Downloaden van de officiële sims 3 site ging bij mij al vanaf gisteravond niet. kreeg errorcode http 500 oid. zeker teveel belangstelling door 10-jarig bestaan 😉

 8. Mij lukt het ook niet en ik kreeg 2 emails dat de 10 jaar kado’s ook niet te downloaden zijn. En ik kan de extra’s niet meer downloaden van mijn Sims 3 Luxe: die had ik niet meer.

  Inderdaad vast erg druk: sinds dagen krijg ik als ik forum op wil een Proxy 500 melding. En dat is geen rustgevend pilletje maar een site error 🙂

 9. Afgelopen weekend ook veel proxy-errors gehad. Dat gaat nu wel weer. Maar via hat opstartscherm inloggen lukt dus gewoon nog niet: error 500 daar. Gebeurde ditzelfde ook niet rond de release van WA?

 10. nou zeg, kan geeneens meer inloggen op m’n eigen pagina!. krijg dan als melding: De verbinding werd geherinitialiseerd?? oef…error?…noem het liever een site horror 🙁 persoonlijk houd ik meer van thrillers en fantasy hehehe

 11. Ging dat ene nummer van Michael Jackson dan niet over de Sims: Thriller ….Thriller Sims tonight … (ik zal me wel vergissen 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *