Sims 3 Nieuws – Mini verslag HME – Jaarbeurs Utrecht 2009

Op zondag 29 november zijn Xelles, Patricia, Kyta (en haar kinderen) naar de Jaarbeurs in Utrecht geweest. Van vrijdag 27 november tot aan zondag 29 november was er een gamebeurs waarvan wij dachten dat het leuk zou zijn om er een bezoekje aan te brengen.

Xelles

Toen we aankwamen was het al lachen geblazen. Xelles en Patricia stonden bij de hoofdingang, aan de Oost kant terwijl we stonden te wachten op Kyta en haar kids. Het begon langzamerhand te regenen en de parkeerplek was helemaal vol. De ingang voor auto’s werd zelfs afgezet met paaltjes zodat niemand er mee in kon. Dus Patricia smst Kyta om dit te vertellen, blijkt Kyta gewoon aan de andere kant van het gebouw te staan, bij West!

Fly Simulator

Toen we elkaar eenmaal hadden gevonden was het hartstikke gezellig. We zijn o.a. een simulator in geweest die een vliegtuig voor moest stellen. De piloot had volgens ons echter een beetje teveel gedronken. Hij kon totaal niet vliegen..


De simulator was achter de rug en we liepen verder, vol verlangen en zoekend naar EA Games. Eén ding kunnen we je wel vertellen: naast EA Sports met Fifa 10 schitterde EA Games door afwezigheid. Er was niets te bekennen. De meest bekende namen die we hoorde op die dag was o.a. van PhotoShop Elements, waar een aardige meneer een korte uitleg in gaf. En het merk ASUS. Zo werden er videokaarten weggegeven aan mensen die het hardste ASUS konden schreeuwen, en kon je op de foto met een paar vrouwen voor een dure auto. Uiteraard hebben we daar met z’n allen op gestaan. Maar wat er met die foto is gebeurd zal altijd een mysterie blijven…

EA Sports

Aangezien de gamebeurs zelf niet zoveel bijzonders was besloten we verder te kijken in de Jaarbeurs. Zo zagen en hoorde we dat het grote Sinterklaasfeest werd gehouden in de Jaarbeurs. Dat feest wat blijkbaar elk jaar op T.V wordt uitgezonden. Het leek ons leuk om daar bij te zijn dus gingen we op zoek naar de kassa voor kaartjes. Wij hadden 6 kaarten nodig en er waren nog 8 kaarten beschikbaar. Leuk, maar die plekken waren allemaal ver uit elkaar. Niemand zou dan bij elkaar komen te zitten. Dat moesten we dus helaas afslaan. We kunnen jullie wel vertellen dat we wel de goodie bags hebben gekregen die na afloop werden uitgedeeld. Hoe? Ja, dat blijft een geheimpje. 😉

Iedereen

Uiteindelijk hebben we met z’n allen nog wat gedronken en was het weer tijd om naar huis te gaan. We waren allemaal moe, je moet je niet vergissen dat we een hele dag rond hebben gelopen op de Jaarbeurs. Vol spanning en sensatie!

We hebben het in ieder geval hartstikke leuk gehad, ondanks dat we EA Games niet hebben kunnen spotten. Volgende keer beter!

4 reacties

  1. @Edwin. Het was inderdaad de HME. Volgens mij stonden er maar weinig nintendo games, dus daar had je niet voor heen hoeven gaan denk ik..

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *