The Sims Resource neemt advocaat in de hand tegen andere fansite

TSR ligt regelmatig onder vuur, zie ook deze berichten op onze site, of het nu is omdat Simmers zelf geruchten verspreiden dat de downloads van TSR virussen bevatten of andere male-ware of dat de TSR erg makkelijk omgaat met zijn ledenbestand en adressen van leden en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Maar TSR pikt het niet meer en heeft in dit bericht aangekondigd een advocaat in de hand te nemen en een andere fansite aan te klagen voor smaad: de naam van die fansite wordt verder niet genoemd maar ik heb een vermoeden.

False accusations against TSR

Some of you may have seen yet more false accusations made against TSR on another so called community site claiming that our member database containing personal names and addresses has been leaked. We would like to assure all member of TSR that this list of usernames has not come from TSR. Many of the usernames published do not even exist in our database, and never have. For the usernames that do exist, in some cases we have more info than they claim, and in others, less.

This list is clearly not a list of TSR users. This latest folly only demonstrates further that the information posted on that site about TSR is false, dreamt up in an underhanded attempt to try and discredit our community. Because we are absolutely confident that we can prove this to be farce we have instructed a law firm to press for full legal recompense for libel.

If you have any concerns we would urge you to read our Privacy Policy which we believe demonstrates that we take our members’ privacy very seriously.

Update: Some comments posted by users on that site who are listed, state that they never gave TSR that info, or that the username is actually used on another Sims site and not on TSR.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

15 reacties

 1. Een van de vorige grote discussies over TSR speelde zich ook voornamelijk af op MTS dus ik gok van ja. Maar heb op MTS nog niet de forums doorgenomen 😉

 2. al mijn sims3packages downloads komen van TSR en ik heb geen enkele bug 🙄 of virus en ik vul ook nooit mijn echt gegevens in xD behalve me leefdtijd 🙄 dus tis een beetje een leugen, de enige download site waarvan ik bijna zeker weet die problemen kunnen op leveren met je spel is MTS, IK ZEG NIET DAT ZE VIRUSSEN IN HUN DOWNLOADS HEBBEN, maar tis wel raar hoor TSR is een goede site

 3. O,o,o…… waar zijn we mee bezig jongens?? Wat 1 zo’n spel al niet teweeg kan brengen.
  Ik heb zowel voor sims 2 als sims 3 veel spullen gedownload bij zowel TSR en MTS en andere sites…van geen enkele heb ik een bug, trojaans paardje o.i.d. binnen gekregen en geloof me, ik heb sterke virusscanners die zoiets “simpels” er wel uit hadden gehaald.
  Ik vertik het overigens om ook maar 1 cent te doneren aan zo’n site.
  Ik vraag toch ook niets voor mijn creaties op m’n eigen sims 3 pagina?.

  Enne, wat is de relatie tussen TSR en EA?

 4. Nou ja ,je kon hier uiteindelijk op wachten.Van af het begin van PSMD is er oneenigheid ,en wordt er over en weer met modder gegooid,ook TSR is hier niet vies van.Ben benieuwd hoe dit afloopt.TSR heeft in de loop der jaren hier al vaker mee gedreigd,ook tegen andere site,maar volgens mij heeft dit nooit wat opgeleverd.En inderdaad het is maar een spelletje en geen oorlog.

 5. eigenlijk snap ik het punt van TSR wel, maar om iedereens data te tonen is ook weer niet leuk. maar ja zolang niemand een advocaat in huurt tegen deze site vind ik het allemaal oke xD

 6. Achja… Tsr. Zo jammer dat EA zoveel aandacht schenkt aan zo’n *piep*-site. Paysites zijn hartstikke illegaal volgens EA’s EULA, en toch blijven ze vriendjes met TSR.

  Brr.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *