Nieuwe Poll: wat voor buurt ga jij maken met de Sims 3 Creëer een Wereld tool?

Over 7 dagen, op 10 December, komt de tool online waarmee je zelf buurten kan maken voor Sims 3 en wij zijn benieuwd wat voor buurten jij gaat maken.

Hier de uitslag van onze ‘Welk cijfer geeft jij Sims 3 Wereldavonturen?’ poll:

Iedereen bedankt voor het stemmen!

6 reacties

  1. Toch opvallend dat ‘9-10’ bovenaan staat. Blijkbaar zijn er ook genoeg spelers waar alles (goed) werkt. En die vinden het dan direct ook een erg goede uitbreiding. Misschien nog een reden om niet te blijven vragen om sims 2 klonen, maar EA gewoon lekker creatief bezig te laten zijn. Dan komt het vast allemaal goed 🙂

    1. Jammergenoeg is aanpassen van het cijfer niet mogelijk: anders had ik het naar beneden bijgesteld! En nee: ik hoop ook niet dat er Sims 2 clonen komen: heb dat genoeg gespeeld en kan het nog spelen 🙂

  2. het enige wat van mij gekloond mag worden is huisdieren(maar dan beter) en seizoenen(maar dan ook beter)
    en ik heb 7-8 gekozen en bij de nieuwe poll: geen idee nog eigenlijk

  3. Ik had ook 7-8 gekozen, en ik zou het cijfer dan naar boven afgerond hebben. Een 8 dus. Waarom.. lees die quote in de signature van Wim maar (op het forum) ^^
    Ik heb voor Plopsaland gekozen! Plopperdeplop 😉 Natuurlijk wordt dat het land wat ik als eerste na zal proberen te maken.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *