Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

S3N’s Wereldavonturen video ruim 30.000 maal bekeken

Sims 3 Nieuws was de eerste fansite (internationaal) die een officiële versie van Sims 3 Wereldavonturen in huis had en Xelles had al snel een mooie Sims 3 World Adventures Gameplay footage video online gezet op ons YouTube kanaal.

De video is veel bekeken en dat al meer dan 30.000 keer!.

2 gedachtes over “S3N’s Wereldavonturen video ruim 30.000 maal bekeken”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>