Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

De Sims 3 Machinima: ‘My Happy Ending’ van xpinkyboox

Wil je meer machinima’s kijken? Gebruik dan onze Machinima Tag.

4 gedachtes over “De Sims 3 Machinima: ‘My Happy Ending’ van xpinkyboox”

  1. hiki

    Volgens Google:

    Machinima
    Een film dat met behulp van een computerspelspel is gemaakt. De spelers gaan in plaats van het spel spelen, een bepaald scenario spelen. De spelers zijn in feite de acteurs van een film, welke geregiseerd wordt. Machinima is een samenvoegsel van machine en animatie. De films zijn vaak alleen via het internet te downloaden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>