Kerst vier je samen met je Sims 3 Nieuws

De Kerstdagen zijn misschien wel de gezelligste dagen van het jaar en ook voor onze Sims is het een drukke tijd. Wat dat betreft zijn Sims soms net mensen.

Het huis moet gedecoreerd worden met leuke Kerst spulletjes, vrienden en familie moeten uitgenodigd worden en wie weet moeten je Sims nog wel snel hun kookkunsten verbeteren voor het maken van een heerlijk Kerst Diner?

Of heb je helemaal geen tijd om met je Sims de Kerst te vieren? Heb je het gewoon té druk om te gamen? Of heb je een hekel aan Kerst en lig je in bed met de TV aan?

In ons extra feestelijke ‘Kerst vier je samen met Sims 3 Nieuws‘ topic kun je alles kwijt: foto’s, verhalen en gedichten, video’s en alles wat jij maar wil.

Of dat nu van je Kerst met je Sims is of Kerst met je familie of Kerst in bed met de TV aan.

2 reacties

  1. Volgens mij wordt er helemaal niet gevraagd aan de mensen of ze op de Kerstdagen zelf op S3N willen zitten. Tenminste, ik zie dat nergens staan hoor.

    Nee, als ik het goed lees zie ik staan dat je gewoon je dagen kan bespreken met ons, of je mening geven over Kerst, Sims plaatjes neerzetten als je Kerst met hun viert. Allemaal dingen die voor de Kerstdagen geplaatst kunnen worden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *