Sims 3 Wereldavonturen patch komt deze maand – NL versie

Gisteren konden we al berichten dat er een nieuwe patch aankomt voor ons geliefde spel en dat de Sims 3 Creeër een Wereld tool er deze maand ook komt. Hier de Nederlandse aankondiging van de officiële Sims 3 site.

Er komt een nieuwe update aan + De Sims™ 3 Creëer een Wereld-tool – BETA

Fijne feestdagen, Simmers!

We wilden jullie even laten weten dat er binnenkort een nieuwe update voor De Sims 3 aan komt in december. Met updates kunnen we goed nieuwe onderdelen aan je games toevoegen, problemen oplossen en je op de hoogte houden van de nieuwste informatie over online-onderdelen. De nieuwe update in december zal verschillende voorwerpen bevatten, maar we willen je vandaag al iets laten weten over een nieuw onderdeel waar we zelf heel erg enthousiast over zijn.

Bereid je voor om te gaan Winkelen! Dat heb je goed begrepen. De update van december bevat een knop waarmee je direct vanuit de game kunt gaan winkelen in De Sims 3 Store. Met dit nieuwe onderdeel kun je nog beter winkelen in De Sims 3 Store. Bovendien krijg je vanuit het hoofdmenu via de knop Winkelen en via Bouwen of Kopen in ‘Sim creëren’ direct toegang tot De Sims 3 Store. Als je nieuwe voorwerpen koopt, zullen die aan je catalogus worden toegevoegd terwijl je game gewoon blijft draaien. Je kunt nu de volledige catalogus van de Store doorzoeken vanuit de game. Op die manier kun je meubels, decoraties, kapsels en kleding kopen, zonder dat je de game hoeft te verlaten. Dit is een hele leuke nieuwe ervaring binnen de De Sims-gamereeks, die we graag met jullie willen delen!

Creëer je eigen werelden voor De Sims 3

Creëer unieke nieuwe werelden met behulp van de De Sims™ 3 Creëer een Wereld-tool – BETA en deel deze online met anderen. Download deze tool nu gratis en kruip in de huid van het team van ontwikkelaars van De Sims 3, door dezelfde hulpmiddelen te gebruiken als het team heeft gebruikt om werelden en steden te bouwen voor De Sims 3.

Houd je ogen open voor specifieke details over de game-update die er in december aankomt, waar je in kunt zien wat er allemaal veranderd is.

Met vriendelijke groet,

Het team van ontwikkelaars van De Sims 3

19 reacties

 1. Weet je, als de kwaliteit van de artikelen in hun eigen store nou ook omhoog gaat vind ik het niet zo erg, maar wat ze nu verkopen is over het algemeen geen stuiver waard!
  Je kan veel artikelen die veel mooier zijn gratis downloaden van de vele sites. Of zal dit dan in de toekomst niet meer kunnen omdat ze dan niets verdienen?

 2. Ik denk dat dat een kwestie van smaak is; en van wat je uit de store kiest. Wil je kleding en haar, of zoek je het meer in decoratie, meubels en apparaten bijvoorbeeld. Dat kan heel veel uitmaken wat je van de spullen in de store vindt.

 3. Zullen wij ook de optie krijgen om dat “shop-knopje” niet te installeren. Ik krijg gekijk het gevoel van “big brother”.

  1. denk het niet: zal wel vast zitten in je User Interface én gekoppeld aan de patch dus zie het maar te omzeilen, zal je denk ik niet lukken?

 4. Maar mensen. Het is een knopje. Waarom doen we daar zo moeilijk over? Je hebt zelf de keuze om het wel of niet te gebruiken.

 5. Je zegt nu wel dat het slechts een knopje is, maar ik heb er eerlijk gezegd ook niet zo’n fijn idee bij.
  Aan de ene kant klinkt dit idee wel leuk en maakt het het shoppen in de store wel makkelijker. Aan de andere kant heb ik het idee dat dat ding dan constant verbinding met internet zoekt/maakt. Ik hoop dat we nog normaal kunnen spelen als we offline zijn, dus dat het net zo’n knop wordt als in de sims 2 om je kavels te uploaden.

  Ik weet dus nog niet echt of ik het nou een goede ontwikkeling vind of niet. Ik hoop iig dat het niet een als te groot knopje is (en dat er geen sneltoets is) of dat het anders snel laadt. Anders moet je telkens wachten als je er per ongeluk op drukt.

  1. Ja dat van verbinding zoeken / maken is inderdaad wel een ‘zorg’ dat gaat nu al niet te best als je de Sims 3 Opstarter opstart. :S

 6. Natuurlijk is het allemaal een kwestie van smaak en ik gebruik ook spullen uit de store maar als je soms de grote verschillen ziet in kwaliteit van producten van “amateurs” en de “professionals van EA” is dat wel groot. Ik ben alleen bang dat ze uiteindelijk het gebruik van packages van derde willen uitsluiten en dat is denk ik juist de kracht van het spel.
  En zo’n knop erger ik me ook niet aan, je hoeft hem toch niet te gebruiken?

 7. Oh jee. Nieuwe knop.

  Net als bij patch 1.6 nieuwe knopjes kwam en het mis ging, komt hier ook een nieuwe knop.

  Ik ben een beetje huiverig. Zal het deze keer wèl goed gaan?

 8. Oldsim, je denkt in dezelfde richting als ik, EA is inderdaad bezig met het beschermen van Sims3 en hun store.
  Bij het installeren van WA krijg je op een gegeven moment een schermpje te zien, met de tekst ” Sims3 wordt nu bijgewerkt wil je dit doen ja/nee “, de meeste kiezen voor ja is heel logisch, maar daarin wordt ook de TS3.exe code veranderd, waardoor verschillende packages van derden problemen gaven.
  Plus het feit dat we geconfronteerd werden, met een andere manier van opslaan, wat ook weer problemen gaf.
  De tekst ” met updates kunnen we goed nieuwe onderdelen aan je games toevoegen “, wil voor mij zeggen dat EA hier dus ook codes kan en zal veranderen.
  Het eerste onderdeel krijgen we dus nu, in de vorm van een ” shop-knop”, van updates zijn we gewend dat ze fouten in een spel repareren, maar je zult gaan merken dat er in de toekomst, zoals gezegd ook andere onderdelen mee gaan komen.
  Of we daar op zitten te wachten is voor EA niet interressant, want alles is leuk en ze willen het graag met je delen,zolang we maar blijven kopen.

  1. Ja het begint er steeds meer op te lijken dat EA niet zo blij meer is met Custom Content makers door het steeds veranderen van hoe de dingen worden opgeslagen. Dat was ook het probleem met de een na laatste patch: toen deed veel CC materiaal het ook niet meer. Vroeger had EA een speciaal plekje voor CC makers: ze waren er erg blij mij. Maar het lijkt er nu op dat CC makers de pot op kunnen. Om zo meer Store spullen te verkopen of omdat CC makers vaak mooiere spullen maken? In ieder geval zal de lol van CC maken er snel af zijn als het zo doorgaat. En of de tools waarmee EA spullen voor Sims 3 maakt ooit gereleased worden: die vraag beantwoorden wordt al tijden lang ontweken dus we weten eigenlijk het antwoord al: nee die komen er niet voor ons. Of moeten we allemaal de Workshop gaan gebruiken van TSR die sims3packages geeft ipv packages en die schijnbaar wel werken?

 9. Ik denk eerlijk gezegd dat ze het niet echt expres doen. Het zou gewoon veel moeite kosten om hier rekening mee te houden met de patches.
  En als ze er tegen waren zouden ze dit toch niet doen: https://www.simsnieuws.nl/2009/12/09/ea-zoekt-creatieve-sims-3-spelers/
  Maar ik geef toe, het zou best kunnen.

  En alfredo het bericht dat je zag toen je WA installeerde, was van de patch. En eerlijk gezegd had je hier geen keus in, ik tenminste niet. Toen ik voor `nee` koos, werd de installatie gelijk afgebroken. Dit komt waarschijnlijk omdat je deze patch nodig had om eht te spelen, want de pagoda daken en kelders zat er ook in.En misschien hebben ze deze juist in op je wa/disc gestopt om te installeren.

 10. Ik meen me te herineren dat EA en TSR al een nauwe band met elkaar hadden,en me dus niet aan de indruk kan ontrekken dat de andere CC.makers langzaam buitenspel worden gezet.
  En wat die worldtool, als die er al komt betreft, ik hoop dat de spelers beseffen dat dit geen ” eitje ” is,en waar Patricia op deze site in haar review aangaande dit onderdeel, terecht een waarschuwing gaf.
  Ik wacht de update af en als er weer problemen komen, haak ik af, op onzinnige dingen zit ik niet te wachten.
  Ben al een poosje per E-mail in gevecht met EA over het feit, dat ze nog steeds niet het fatsoen hebben, om een excuus te publiceren voor de vele problemen waar spelers nu mee te kampen hebben,mede door toedoen van EA

  1. Over TSR wordt erg veel geroddeld en het meeste is echte roddel en niet gebaseerd op feiten. Er wordt nu eenmaal veel geroddeld in de Community! Misschien heeft Zemm gelijk en doet EA het niet expres? Maar dan zou het wel getuigen van een enorme knulligheid eigenlijk. Wat de Creeër een Wereldtool betreft: ik ga die pas downloaden en proberen als ik reacties heb gezien van mensen die het al een beetje getest hebben: met WA en de patches heb ik mijn lesje wel geleerd! En voor EA excuses aanbied moet er wel heel wat gebeuren, misschien dat een bobo van EA dat ooit doet in een interview maar een publiekelijk excuus als EA als bedrijf heb ik geloof ik nog nooit gezien wat Sims betreft.

 11. @hiki: Ik heb respect voor je objectiviteit in deze.

  @zemm: Ik had ook geen keus bij de installatie van WA, en nu met die update hebben we dus weer geen keus, om al dan niet te kiezen voor die ” shop-knop “.

 12. Ach ja, misschien is het allemaal een storm in een glas water en is het binnenkort allemaal opgelost. Het zou me niet verbazen als EA net zo baalt van de problemen als wij en blijkt het probleem groter als ze dachten!

 13. Wow, zo heb ik er nog nooit over nagedacht. Volgens mij is de conclusie: afwachten (als dat uberhaupt kan), wachten op reacties van mensen die het wel gedownload hebben. Dus… ik ga het nog niet downloaden!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *