Sims 3 genomineerd voor Game Award 2009

Zoals elk jaar heeft de Nederlandse Inside Gamer weer een stel games genomineerd voor hun Game Award 2009. Sims 3 is genomineerd voor een PC Games Award. Stemmen kun je als je lid bent van Inside Gamer.

De Sims 3 is de beste De Sims-game door twee belangrijke veranderingen: het karaktereigenschappensysteem (mooi Scrabble-woord) en de open buurt. Hierdoor komen Sims meer tot leven als echte personages en blijft het spel eigenlijk lang fascineren, mede doordat alle facetten van de game even interessant zijn om uren, dagen, weken, maanden en jaren in te steken. Jammer is dat nu al te zien is waar EA straks een slaatje uit gaat slaan, maar het spreekt dan wel voor ze dat ze de community zo actief ondersteunen. De Sims 3 is een game die we willen blijven spelen.

Game Awards nominaties PC

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *