Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

Sims 3 Creëer een Wereld video

Voor iedereen die de nieuwe tool om zelf buurten te maken voor Sims 3 (nog) niet heeft.
De video is gemaakt door The Sims 3 Blog.

Meer over deze nieuwe tool vindt je op onze Sims 3 Creëer een Wereld tool pagina en op ons Sims 3 Creëer een Wereld tool – BETA forum.

9 gedachtes over “Sims 3 Creëer een Wereld video”

  1. Ik

    Hallo, ik wist niet zeker waar ik dit moest plaatsen, maar aangezien ik voor deze tool een back-up van mijn spel heb gemaakt leek me dit het beste. Ik wilde deze tool downloaden maar daarvoor heb je die nieuwste patch voor het spel nodig. Nu heb ik gehoord over mensen die hun spel opnieuw moesten installeren etc. en ik vroeg me af, áls het misgaat, hoe krijg ik dan die back-up aan de praat? Moet je eerst je spel opnieuw installeren? En moet je dan je ‘de sims 3’-map gewoon vervangen door je back-up ‘de sims 3’-map, of alleen de inhoud vervangen?
    Alvast bedankt!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>