Sims 3 Creëer een Wereld video

Voor iedereen die de nieuwe tool om zelf buurten te maken voor Sims 3 (nog) niet heeft.
De video is gemaakt door The Sims 3 Blog.

Meer over deze nieuwe tool vindt je op onze Sims 3 Creëer een Wereld tool pagina en op ons Sims 3 Creëer een Wereld tool – BETA forum.

9 reacties

  1. ziet er ingewikkeld uit. maar ik en hem aan het downloaden en dit lijkt me erg leuk. want bij de sims 2 had je veel minder. en eigenlijk wat ander dan sunsyte vallei en Rivervieuw

  2. Hallo, ik wist niet zeker waar ik dit moest plaatsen, maar aangezien ik voor deze tool een back-up van mijn spel heb gemaakt leek me dit het beste. Ik wilde deze tool downloaden maar daarvoor heb je die nieuwste patch voor het spel nodig. Nu heb ik gehoord over mensen die hun spel opnieuw moesten installeren etc. en ik vroeg me af, áls het misgaat, hoe krijg ik dan die back-up aan de praat? Moet je eerst je spel opnieuw installeren? En moet je dan je ‘de sims 3’-map gewoon vervangen door je back-up ‘de sims 3’-map, of alleen de inhoud vervangen?
    Alvast bedankt!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *