10 reacties

 1. Hi Hiki, bedankt voor het nieuws!

  Sja, flopgame? dat ligt er maar aan, ik ga hier neit spore zitten verdedigen ofzo, maar ik ben het er wel mee eens dat Spore neit is geworden wat ze ons hadden voorgeschoteld. Echter blijf ik het leuk vinden om dingen te maken in spore en het te spelen. Ik denk ook meer dat het een spel is voor mensen met een creatieve inslag.

  Sjah lelijk of niet, het zijn niet mijn creaties, maar gemaakt door een buddy van mij uit de spore community, zij (een vrouw van 41+) vond dat haar leukste wezen, en ze speelde sims, vandaar dat ik die gemaakt heb voor haar. En zij vind hem gelukkig helemaal geweldig.

  Dit is inderdaad decoratie, zonder acties. met andere woorden je sim kan er niet veel mee, dan bedoeld als decoratief.

  Er zitten 2 skins in: 1 = de originele skin. en de 2e is er 1 die je zelf kunt kleuren met de create-a-style tool.

  Let op dat we nog maar net zijn begonnen met de diepere mogelijkheden ontdekken voor the sims 3 custom items. Er zijn meerde objecten gemaakt als proef maar eigenlijk nooit uitgebracht als download door ons vanwege kinderziektes (kleine foutjes)

  Als hiki het toe staat? (anders mag je het verwijderen hiki)
  hier een linkje naar zo’n proef object, een knuffel voor de kids, en dit is wederom een spore wezen, gemaakt door Rosana.

  http://www.youtube.com/watch?v=Fr5DjlUZwYM

  In de toekomst zal DMS2C.com met veel meer spore to sim items gaan komen, en mocht je deze wezens dus echt lelijk vinden? kun je het beter? maak een spore wezen, laat het ons weten en wellicht maak ik van jou wezens een standbeeld, knuffel of wat dan ook.

  Het is in ieder geval, of men de downloads nu wel of niet waardeert, een tijdrovend klusje om sims 3 custom items te maken, maar net als sims3nieuws denk ik, doen we dat met groot plezier!

  1. Lelijk bedoelde ik in een positieve manier hoor, alleen Sims krijgen denk ik een ‘erg lelijk wezen ontmoet’ negatieve moodlet? LMAO

 2. och ik ben niet de originele maker van het model 🙂
  weet dat er in de toekomst “expres lelijke” beeldjes komen, om tegen aan te trappen 🙂

  wie weet spoor (jaja leuke woordgrap) ik eens even jouw oude spore profiel op Hiki 😉 nee nee snel deleten helpt niet, heb immers sommige wezens van jou op disk XD 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *